Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Makartur ostao bez "goriva"

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 23:20

Novajlija zatajio posle sjajnog starta, što je prilika za Vestern Junajted u predstojećem 13. kolu

Stvari polako dolaze na svoje. Posle haotične sitaucije u prvenstvu Australije usled pandemije virusa korona brojne ekipe zaostajale su i do tri ili četiri meča za većinom rivala, pozicija na tabeli često nije bila merodavan reper, ali A-liga se najzad vraća u redovnu kolotečinu. Stanje nije ni blizu očekivanog, jer vodeći sastav je Sentral Koust Mariners, koji je minule sezone završio kao fenjeraš, dok je branilac titule Sidnej neprepoznatljivo neefikasan i kaska za liderom sedam bodova, uz meč manje.

Predstojeća 13. runda donosi startovala je u petak u jutarnjim časovima po srednjoevropskom vremenu, kada je Vestern Sidnej Vonderers isprašio Pert sa 3:0 i zauzeo drugu poziciju, sa najviše odigranih susreta, a naredni duel prema rasporedu igra se dan kasnije u okolini Sidneja, gde će novajlija Makartur da dočeka Vestern Junajted (07.05).

Izabrane vesti

07.05: (2,35) Makartur (3,30) Vestern Junajted (2,85)

Domaćin je u potrazi za prvom pobedom u tri utakmice, dok gosti u ovaj duel ulaze posle slavlja nad Brizbejnom u prošloj rundi. Makartur je tri boda ispred predstojećeg rivala, uz dva meča više.

Posle impresivnog početka u australijskoj vrhunskoj kampanji, čini se da je Makartur napokon ostao bez "goriva". Posle poraza od lidera Sentral Koust Marinersa 2:0 prošlog ponedeljka, puleni Anta Miličića dočekali su Melburn Siti sa nadom da će se vratiti na pobedničke staze. Međutim, ponovo su pali, jer je ekipa Patrika Kisnorba došla do pobede od čak 3:0. Najbolji strelac dosadašnjeg toka prvenstva Džejmi Meklaren postigao je dva gola za tri minuta, pre nego što je Krejg Nun stavio tačku u 35. minutu.

---------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

---------------

Vestern Junajted dolazi na megdan Bikovima posle završetka svog niza poraza u dve utakmice, pobedom kod kuće protiv Brizbejna. Pogodak Dilana Pjerijasa u 72. minutu razdvojio je dve strane, dok su momci Marka Rudana izborili tešku pobedu od 1:0.

Vestern Junajted sada pokušava da udvostruči uspeh u ovoseonskim dvobojima sa Makarturom, pošto su u februarskom okršaju izborili udobnu pobedu od 4:1.

Makartur će biti bez usluga 24-godišnjeg napadača

Milislava Popovića

, koji ima povredu tetive. Osim tog problema, Miličić

ima luksuz potpuno spremne ekipe za odabir. Sa druge strane, golman Vestern Junajteda Filip Kurto je nedoumica za subotnji susret jer se oporavlja od potresa mozga.


tagovi

Australija 1AustralijaA ligaMakarturVestern Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara