Maki Banjak (©Starsport)
Maki Banjak (©Starsport)

Maki Banjak neizvestan za prvu Partizanovu kontrolu u Sloveniji

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.06.21. | 20:06

Kamerunac se povredio na treningu

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Ptuja)

Prvi radni dan doneo je i prvi problem stručnom štabu Partizana tokom priprema u Sloveniji. Na treningu u petak popodne iz stroja je ispao Maki Banjak.

Izabrane vesti

Kamerunski štoper dobio je udarac u nogu tokom vežbe na skraćenom terenu, posle intervencije lekara ustanovljeno je da ne može da nastavi trening, pa je prebačen u hotel. Prema prvim naznakama, povreda ne bi trebalo da je teže prirode, ali je teško očekivati da Banjak bude u konkurenciji za premijerni kontrolni meč ovog leta, u subotu od 18 časova protiv Mure.

Inače, Banjak je jedan od igrača koji ima dozvolu da napusti Humsku tokom prelaznog roka. Čak i da ostane malo ko veruje da će igrati, jer su u prednosti Igor Vujačić i novajlija Siniša Saničanin, dok je ugovor pre nekoliko meseci produžio Bojan Ostojić.

Što se tiče ostatka tima, popodnevni trening Partizana propustio je Lazar Marković (iz predostrožnosti), dok je kapiten Vladimir Stojković dobio lakši udarac u stopalo, pa je sa ledom preko noge odgledao završnih pola sata uigravanja.



tagovi

Maki BanjakFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara