Lotar Mateus (©Reuters)
Lotar Mateus (©Reuters)

Mateus ismeva Dortmund: Ispali ste od Rendžersa, trećerazrednog tima

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.22. | 12:25

„U Škotskoj je iza Seltika, koji je ispao od Bodo Glimta“, seiri bivši trener Partizana

Još malo materijala za međusobna peckanja navijača Partizana i Zvezde dodao je Lotar Mateus.

Bivši trener crno-belih je narednog Zvezdinog rivala u Ligi Evrope, Glazgov Rendžers, nazvao – trećerazrednim timom. Ipak, da ne bude zabune, Mateusu poslednje što je bilo na pameti kada je oblatio škotske Policajce su srpski večiti rivali.

Izabrane vesti

Legendarni nemački fudbaler i kasnije trener je u stvari seirio nad debaklom Borusije Dortmund, koju je Rendžers glatko izbacio u Ligi Evrope. A, Mateus je ove godine više puta u svojim kolumnama žestoko kritikovao žuto-crne sa Vestfalena.

20.45: (11,0) Sent Džonston (5,20) Rendžers (1,30)

Uglavnom, Lotar je poručio Dortmundu da su ispali iz Evrope od – trećerazrednog tima.

Zaista mi je draga Borusija Dortmund. To je veliki klub, koji ima sve što jedan fudbaler ili navijač mogu da požele. Imaju sposobno rukovodstvo, jedne od najboljih navijača na svetu, neverovatan stadion. A, poslednje što su ostvarili je zaista specijalna „tripla kruna“ sačinjena od sramotnih neuspeha: prvo u Ligi šampiona, pa u Kupu Nemačke i sada u Ligi Evrope“, stav je Mateusa.

I nije tu Lotar stao.

Poslednje što je Dortmund uradio je ispadanje od trećerazrednog tima, Glazgov Rendžersa, u Ligi Evrope. Neverovatno. A, Rendžers je u prvenstvu Škotske iza Seltika, koji je uspeo da u Evropi ispadne od norveškog Bodo Glimta. Obrukao se Dortmund na svim frontovima“.

Poentirao je Mateus na kraju...

Zaista sumnjam da su Rendžers, Sporting ili Sankt Pauli približno ekonomski moćni kao Dortmund, a opet je uspeo da ispadne od njih. Možda je novi početak potreban Dortmundu, da se ne bi brukao protiv trećerazrednih timova i da ne bi šampionsku trku završavao u februaru“, poručio je Lotar Mateus.


tagovi

Glazgov RendžersLotar MateusLiga EvropeBorusija Dortmund

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara