©Starsport
©Starsport

Matić zvanično u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.24. | 00:59

Mladi trener ekspresno našao novi posao

Zimska pauza inicirala je promene u Novom Pazaru i na Banovim brdu u okviru kojih je Igor Matić posle rastanka sa Čukaričkim prešao na klupu kluba kraj Jošanice.

Mladi trener, posle epizode na klupi Brđana brzo je pronašao novi angažman i dogovorio saradnju sa Novim Pazarom koji se nedavno rastao sa Sinišom Dobrašinovićem.

Izabrane vesti

Doskorašnji strateg Čukaričkog letos se vratio u klub u kojem je prethodno ostavio trag kao igrač i funkcioner u omladinskoj školi, ali na poziciji na kojoj je nasledio Dušana Kerkeza nije uspeo u potpunosti da opravda poverenje.

Iako je klub sa Banovog brda u završnici 2023. godine značajno popravio utasak, Matić nije uspeo da uveri rukovodstvo da je pravi izbor i za naredni period, te je došlo do rastanka, a potom i promocije Gordana Petrića kao novog trenera Čukaričkog.

U istom danu novog šefa struke obelodanio je i Novi Pazar koji je upravo Matiću predao komandnu palicu. Zanimljiv podatak je da će Dobrašinovićev naslednik praktično nastaviti posao gde je stao s obzirom na to da je preuzeo klub koji ima isti broj bodova kao Brđani - 29.

Trenerski debi na klupi Novog Pazara Igora Matića očekuje na prolećnoj premijeri u Pančevu protiv Železničara, dok će mu se putevi sa Čukaričkim ukrstiti krajem marta s obzirom na to da u 27. kolu Pazarci gostuju na Banovom brdu.



tagovi

FK Novi PazarIgor MatićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara