Navijači Gvadalahare (©Reuters)
Navijači Gvadalahare (©Reuters)

Mazatlan spreman za veće stvari, Čivas željan uspeha

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.01.22. | 23:05

Nastavlja se meksička Klausura

Čivas iz Gvadalahare, jedan od najvažnijih timova u Meksiku, počinje svoje učešće u novoj sezoni Lige MX kada dočeka Mazatlan kod kuće (01.00). Jarčevi nisu imali previše razloga da budu bezbrižni. Navijači nisu bili zadovoljni pred start Klausure i vreme je da tim iz Gvadalahare preokrene situaciju.

Ekipa iz Gvadalahare na trofej čeka već pune četiri godine i u taboru drugog najtrofejnijeg tima u zemlji sanjaju da ponovo budu jedan od animatora šampionata. Jarčevi su lani obezbedili mesto u plej-ofu Aperture tek u poslednjem kolu. Odmah potom su eliminisani, na penale od Pueble. Oštre reakcije navijača Čivasa kada je objavljeno da će privremeni trener

Izabrane vesti

Mišel Leanjo da postane stalna zamena iskusnog Viktora Manuela Vučetića, nisu obeshrabrile vodeće strukture i mladi strateg nastaviće da bude na čelu.

Čivas je jedini tim u ligi koji na spisku ima samo igrače koji su rođeni u Meksiku, a u jednom od najvažnijih poteza u prelaznom roku, klub je potpisao talentovanog vezistu Kruz Azula Roberta Alvarada.

Dobra vest za domaće je činjenica da Mazatlan nikako nije umeo u sudarima sa Gvadalaharom. Od svog stvaranja 2020. godine u četiri duela sa Čivasom ostvario je po dva remija i poraza.

01.00: (1,75) Čivas (3,35) Mazatlan (4,80)

U ovoj 2022. stvari bi mogle da budu drugačije, jer su puleni Španca Benjata San Hozea značajno pojačani. Stigli su asovi kao što su Nikolas Benedeti, Džeferson Intrijago, kao i najbolji strelac čileanske lige Gonzalo Sosa.

Mazatlan je za dlaku ostao bez plej-ofa u Aperturi. Skupo su ga koštali uzastopni porazi od Nekakse i upravo Čivasa, pa je završio na 13. mestu na tabeli. Cilj je sada proboj među deset...

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

MEKSIKO 1, KLAUSURA - 1. KOLO

Petak

Atletiko San Luis - Pačuka 0:2 (0:0)

/Ibanjez 61, 90+5/

Subota

Huarez - Nekaksa 2:1 (1:0)

/Rolan 2, 57 - Alvarado 47ag/

Puebla - Klub Amerika 1:1 (1:1)

/Arauho 45 - Rejes 1/

Nedelja

Monterej - Keretaro 0:0

Kruz Azul - Tihuana 2:0 (1:0)

/Rodrigez 43, Baka 66/

Ponedeljak

01.00: (1,75) Čivas (3,35) Mazatlan (4,80)

Utorak

04.00: (1,95) Pumas (3,30) Toluka (3,80)

Sreda

Santos Laguna - Tigres

Četvrtak 20.01.

Leon - Atlas

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Meksiko 1Čivas GvadalaharaMazatlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara