Duel sa meča Atlasa i Pumasa (©AFP)
Duel sa meča Atlasa i Pumasa (©AFP)

Meč za finale - Pume moraju da pobede u Gvadalahari sa dva gola razlike

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.12.21. | 23:10

Atlas je u prvom meču savladao Pumas sa 1:0, tako da ima veliku prednost pred susret koji je na programu u noći između nedelje i ponedeljka, od 02.00 časova po srednjeevropskom vremenu

Stigao je trenutak istine za fudbalere Atlasa i Pumasa, koji će u noći između nedelje i ponedeljka, od 02.00 časova po srednjeevropskom vremenu da kroz 90 minuta igre odrede drugog finalistu Aperture. Na terenu stadiona Halisko se igra revanš meč polufinala plej-ofa, u koji domaćin ulazi sa prednošću od 1:0.

Izabranici Dijega Koke imaju sjajnu šansu da se plasiraju u finale, gde je već Klub Leon. Igraju kod kuće, imaju gol prednosti, a u slučaju da izgube sa jednim golom razlike proći će dalje. U Meksiku se ne gleda gol u gostima, već u slučaju nerešenog rezultata odlučuje položaj na tabeli.

Izabrane vesti

02.00: (1,92) Atlas (3,40) Pumas (4,20) - prvi meč 1:0

Tamo je Atlas bio bolji, drugi, te se plasirao direktno u četvrtfinale. Tigres takođe nije morao da igra osminu finala, bio je četvrti, ali sada je zbog tog jednog poena razlike u podređenom položaju za timom iz Gvadalahare.

S obzirom na sve to, pogodak Hulija Furha u prvom meču, osmi u sezoni, zlata je vredan. Gosti moraju da jure dva gola razlike, inače će finalni meč da gledaju pokraj televizora. U tom slučaju, Atlas će u finale posle 22 godine.

Neće biti lako, domaćin je u čitavom ligaškom delu primio samo 10 golova, na 17 utakmica. Ove godine je na četiri meča primao po dva gola. Prvo u martu u porazu od Kruz Azula sa 3:2, pa u aprilu, kada je izgubio od Klub Leona sa 3:1, a zatim i u oktobru, na dva vezana meča, u pobedi nad San Luisom sa 6:2 i porazu od Klub Tihuane sa 2:0.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

Pumasovi navijači se sećaju oktobra 2019. godine i priželjkuju njegovu reprizu. Tada su u ligaškom delu Aperture njihovi ljubimci deklasirali Atlas sa 5:1, uz ozbiljnu napomenu da se to igralo na njihovom terenu i da je bilo 1:1 sve do 70. minuta, kada su gosti poklekli. Igrali su pritom sa igračem manje.

Od tada su se ova dva tima sastala još četiri puta, obe ekipe su ostvarile po jednu pobedu, a dva meča su završena sa 0:0. U 2021. godini Pume nisu nijednom trijumfovale, odnosno ni primile gol.

MEKSIKO 1 (PLEJ-OF APERTURE) – POLUFINALE, REVANŠI

Nedelja

Klub Leon – Tigres 2:1 (1:1) – ukupno 3:3

/Mena 8, 85 – Rejes 16/

Ponedeljak

02.00: (1,92) Atlas (3,40) Pumas (4,20) - prvi meč 1:0

***Kvote su podložne promenama


tagovi

Meksiko 1PumasAtlas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara