Kvinsi Menig slavi pogodak (©AFP)
Kvinsi Menig slavi pogodak (©AFP)

Menig o ponudi Partizana: Ne vidim da je lepša od ovoga što imam u Tventeu

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.08.21. | 19:14

Bivši mladi reprezentativac Holandije po svemu sudeći neće menjati klub ovog leta

Dobrim igrama prošle sezone u dresu Tventea, 25-godišnji krilni napadač Kvinsi Menig privukao je pažnju na sebe. Među zainteresovanima da ga dovedu je i Partizan, ali kako stvari stoje, bivši mladi reprezentativac Holandije neće menjati klub ovog leta.

Crno-beli su dvaput kontaktirali Holanđane, išli do 700.000 evra, međutim, ta ponuda nije zadovoljila ambicije Tventeovog rukovodstva. Na to se nadovezala i povreda ligamenata kolena Džodija Lukokija koji će morati na dužu pauzu, pa u klubu ne žele olako da se odreknu Meniga.

Izabrane vesti

Četvrtak, 18.00: (2.50) Soči (3.20) Partizan (2.70)

Što se njega tiče, kaže da mu takav rasplet ne smeta.

"Znam da postoje interesovanja raznih klubova, ali i dalje sam ovde i srećan sam. Ne mislim da je kazna igrati za Tvente. To je divan klub, koji mi je mnogo toga pružio i ne želim tek tako da ga promenim. Ako se nešto pojavi, što ne mogu da odbijem, svakako će biti razmatrano, ali u ovom trenutku takve ponude nema", izjavio je Menig za holandske medije.

Za momka poniklog u Ajaksu interesuje se i Utreht, međutim, čini se da ga više privlači inostranstvo. Inače je već bio u francuskom Nantu i engleskom Oldamu, ali se nije snašao.

"Sada sam nekoliko godina stariji, imam više iskustva. Mislim da sam spreman, ali potrebno je da slika bude kompletna. Znam šta trenutno imam, dve godine sam ovde i želim da budem srećan".

Na konkretno pitanje o ponudi Partizana, Menig je rekao da ga ona nije posebno privukla.

"Ne vidim da je ona interesantnija ili lepša od onoga što imam ovde", istakao je Holanđanin.


tagovi

Kvinsi MenigFK Partizanletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara