Nemanja Miletić (©Starsport)
Nemanja Miletić (©Starsport)

Miletić ne može da prežali derbi: Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 19:19

Defanzivcu teško pao remi...

Nemanja Miletić se posle samo godinu dana vratio u Partizan, crno-belu opremu zadužio je u smiraj prelaznog roka, a debitantski nastup u drugom mandatu upisao je protiv lučanske Mladosti. Partizan je trijumfovao na tradicionalno neugovnom gostovanju (2:0), a Nemanja Miletić je u drugom poluvremenu zamenio Vujačića i sakupio prve minute.

Povratnik u Humsku tri meseca bio je bez utakmica u nogama zbog povrede butnog mišića. Povreda je iza njega i trener Aleksandar Stanojević ima aduta više.

Izabrane vesti

„Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao utakmice, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, predanim radom i uz pomoć struke, evo me ponovo ovde, na svom povratničkom debiju“, rekao je Nemanja Miletić za klupski sajt i dodao:

„Šef Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Od prvog dana smo on i ja radili individualne analize kako bih se što pre prilagodio njegovom sistemu igre. Eto, desila se ta povreda butnog mišića, ali je sada sve iza mene i presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji - Partizanov dres“.

Iako je od 165. večitog derbija prošlo nekoliko dana, Nemanja Miletić ne može da se pomiri sa remijem.

„Daleko je teže kada gledaš nego kada igraš, jer kada igraš, nešto možeš i da promeniš i uradiš, a ovako -ništa. Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo derbi, ali nažalost, primili smo gol pred kraj utakmice i umesto slavlja, otišli smo tužni kući. Za nas je to bio udarac, ali glava se diže i borimo se i dalje. Imamo sjajan tim i svaka sledeća nam je najvažnija“.

Sposoban je Nemanja Miletić da pokrije pozicije desnog beka i štopera, a po svemu sudeći u drugom mandatu će pod komandom Aleksandra Stanojevića više kao centralni defanzivac.

„Baš sam danas prokomentarisao da mi uopšte nije čudno, jer je moja osnovna pozicija štoperska. Ovde svi igramo kako tim i šef nalažu, a što se mene tiče, ne da mi nije bilo čudno, naprotiv“.



tagovi

Nemanja MiletićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara