Arnautović slavi gol protiv Juventusa (©Reuters)
Arnautović slavi gol protiv Juventusa (©Reuters)

Moguće je da Arnautović pređe u Juventus, bio bi idealan za Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.22. | 20:57

Najavljuje Markov agent i brat

Želja Maksimilijana Alegrija da ovog leta pronađe rezervu Dušanu Vlahoviću mogla bi da ga odvede do Marka Arnautovića.

Italijom poslednjih dana kruži informacija da Juventus motri na iskusnog napadača Bolonje, a o ovoj temi je za torinski Tutosport govorio Arnautovićev agent i brat Danijel. Njegov zaključak je da je Arnautovićev prelazak na Alijanc stadion sasvim realna mogućnost.

Izabrane vesti

“Marko može da pravi razliku u bilo kojem klubu. Istina je, postoje spekulacije o interesovanju velikih klubova poput Juventusa“, poručio je Danijel Arnautović koji smatra da bi njegov brat bio savršen čovek za dalji razvoj Dušana Vlahovića:

“Vlahović je mlad napadač, 22 su mu tek i mogao bi da ostvari veliki benefit od rada sa napadačem Markovog iskustva. Sve je moguće u fudbalu, nikada ne znate šta vas čeka“.

Utorak, 20.45: (1,75) Nemačka (3,70) Italija (5,40)

Arnautovićev ugovor sa Bolonjom traje do juna 2024. godine, s tim da klub ima mogućnost automatskog produžetka na još jednu sezonu. Prošle sezone je u dresu Bolonje upisao 15 golova, čime je zapušio usta kritičarima.

“Kada se vratio u Italiju svi su pričali kako neće moći da odgovori izazovu pošto je proveo dve godine u Kini. Sada kada je sezona gotova svima je jasno da moj brat i dalje može da igra vrhunski fudbal“.

Priznaje da velike zasluge za to idu na račun Siniše Mihajovića koji je prošlog leta insistirao na Arnautovićevom dolasku na stadion Renato Dal'Ara.

“Siniša je neverovatna osoba, moj i Markov idol. Uvek smo voleli da ga gledamo na terenu. Siniša jako računa na mog brata, ne samo kao trener već i čovek. Marko je postigao 15 golova i Miha ima sve zasluge za to“.

Čekamo da Maks Alegri izabere...


tagovi

Marko ArnautovićDušan VlahovićLetnji prelazni rok 2022BolonjaJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara