©Star Sport
©Star Sport

Mrkela ima još dva cilja: Novi ugovori za Kangu i Sanoga

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.22. | 15:41

"Dva veoma važna igrača za nas, dvojica igrača koji su doprineli uspesima Crvene zvezde. Verujem da ćemo se dogovoriti i da će oni uskoro potpisati dugogodišnje ugovore", rekao je sportski direktor crveno-belih

Mitar Mrkela prilikom potpisivanja novog ugovora Milana Borjana poručio da je osnovna snaga Crvene zvezde to što su praktično svi nosioci igre vezani dugogodišnjim ugovorima.

Zapravo, to nije slučaj još samo sa iskusnim vezistima Sekuom Sanogom i Gelorom Kangom. Defanzivnom vezisti sa Obale Slonovače aktuelni ugovor ističe na kraju ove godine, dok je glavni kreativac iz Gabona ušao u poslednju godinu ugovora.

Izabrane vesti

Tek kada obojica budu parafirali za sportskog direktora će taj deo posla biti uspešno okončan.

"U pregovorima smo sa Kangom i Sanogom, nadamo se da ćemo ih uspešno završiti. Dva veoma važna igrača za nas, dvojica igrača koji su doprineli uspesima Crvene zvezde. Verujem da ćemo se dogovoriti i da će oni uskoro potpisati dugogodišnje ugovore", rekao je Mrkela.

Direktor srpskog šampiona nije krio radost ni produžetkom saradnje aktuelnog kapitena.

"Velika moja želja i želja svih ljudi u klubu, kao i miliona naših navijača, jeste da Borjan potpiše novi ugovor. Ostavio je veliki trag, uz njega se vezuju najveći klupski rezultati poslednjih godina. Želimo da pokažemo da idemo dalje, više, da želimo da nadmašimo ove rezultae. Borjan zaslužuje da bude još četiri godine u klubu, ali i posle toga. On je jedan od simbola Crvene zvezde i biće u srcu navijača još godinama".

Mrkela kaže da uprava Crvene zvezde svaki prelazni rok uspeva da učini ekipu još jačom, a tako je bilo i ovog leta.

"Mi smo se trudili, ne samo u ovom prelaznom roku, da budemo sve jači i jači. Važno je da su svi nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima. Osetno smo jači, pojačali smo se na pozijama koje su bile malo slabije. Svima smo stavili do znanja da ispunjavamo svoje obaveze i date reči. Mi smo svake godine bili sve jači i jači, imali sve bolje rezultate. Mislim da će tako biti i u budućnosti", poručio je Mrkela.


tagovi

Gelor KangaSeku SanogoMitar Mrkela

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara