Foto: Starsport
Foto: Starsport

Natho: Sramota me je što sam igrao istu utakmicu sa Gobeljićem

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 22:45

Izraelac naglasio da fudbaler Zvezde zaslužuje barem deset utakmica suspenzije

Napetost koja je vladala tokom borbe za trofej je tokom penal ruleta je izašla van domena fer-pleja, a kulminirla je potezom Marka Gobeljića koji je pobedu u finalu proslavio skinuvši šorts ispred Vladimira Stojkovića. Potez crveno-belog defazivca izazvao je reakciju gostujućih igrača, te su Bibras Natho i Bojan Ostojić po završetku susreta izneli niz kritika na račun igrača Zvezde.

Izabrane vesti

"Nismo pobedili i nismo osvojili kup, i to se događa, ali potrebno je imati minimalni nivo poštovanja fudbala i rivala. Ono što je igrač sa brojem 77 (Gobeljić prim. aut.) uradio na kraju meča je sramno i nadam se da će neko odgovoran u srpskom fudbalu preduzeti disiplinske mere. Njegov postupak je zaista sraman i ne sme da se smatra za nešto normalno. Za potez koji je uradio morao bi da bude susendovan najmanje 10 utakmica jer je morao da ima makar minimum fudbalskog poštovanja. Stidim se jer sam igrao istu utakmicu sa takvim igračem", rekao je Izraelac.

ličan stav imao je Bojan Ostojić koji je stao u odbranu golmana Partizana.

"Žao mi je što nismo osvojili Kup Srbije, ali saigračima mogu samo da čestitam jer su dali sve od sebe. Odlučili su penali kod kojih je šansa 50:50, a ovaj put su jedanaesterci otišli u korist Zvezde. Okrećemo se novoj sezoni uoči koje treba da vidimo gde smo. Kada je u pitanju ponašanje nekih igača Crvene zvezde mislim da nije u redu i da je nevaspitanje, pre svega kućno, ali i kluba. Nijedan igrač Partizana nije se u derbiju ponašao ni slično. Unosili su se Stojkoviću u lice, skidali gaće ispred njega i to nije korektno. Stojke je branio dosta za reprezentaciju, sportista je kao i svi i odnos nije korektan, ali dobro, to je njihovo vaspitanje. Pokazali smo da smo veliki klub i žao mi je što nismo ostvarili pobedu večeras".

Svetozar Marković nije skrivao razočaranje zbog poraza na oproštau od Partizana.

"Drugi put napuštam Partizan, ovaj put bez trofeja. Doživeo sam povredu ramena i videćemo sutra o čemu se radi. Žao mi je zbog večerašnjeg poraza", kratko je prokomentarisao defanzivac.

Filip Holender imao je isto gledište kao Marković:

"Žao mi je zbog svega, saigrača, stručnog štaba, navijača. Penali su lutrija, ali to ne ublažuje žal", kazao je ofanzivac.


tagovi

Bibars NathoMarko GobeljićBojan Ostojić

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara