(©Printscreen)
(©Printscreen)

Neverovatna scena u Norveškoj: Slovenac Brekalo nasrnuo na saigrača (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 04:30

Defanzivac Vikinga iz Stavangera odgurnuo golmana Patrika Gunarsona i dobio crveni karton u finišu meča Elitserije u Kristijanštadu

Nisu baš česte tuče igrača na terenu, ali još je ređe da gledamo da saigrači nasrnu jedan na drugog. To se upravo dogodilo tamo gde bismo najmanje očekivali, na severu Evrope, u Skandinaviji.

Doduše, akter incidenta je sa prostora bivše Jugoslavije. U pitanju je Slovenac David Brekalo. Fudbaler Vikinga iz Stavangera je nasrnuo na saigrača, Islanđanina Patrika Gunarsona na meču Elitserije protiv Kristijansunda u gostima.

Izabrane vesti

Da stvar bude zanimljiva, to se dogodilo u poslednjim trenucima utakmice, kada je Viking vodio sa 3:2. Ratoborni Slovenac i Islanđanin su se prvo verbalno sukobili, ali se nije na tome završilo. Brekalo je gurnuo Gunarsona koji je teatralno pao. Sudiji ništa drugo nije preostalo nego da mu dodeli crveni karton.

Ostali fudbaleri tima iz Stavangera su se hvatali za glavu, ostali su u čudu šta su videli na terenu.

Viking je golovima Beriše i Bjoršola u finišu uspeo da preokrene rezultat, slavi u gostima sa 3:2 i dva kola pre kraja je blizu da osvoji treće mesto i izbori plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Brekalo je letos stigao u Viking iz slovenačkog Brava.



tagovi

VikingNorveškaNorveška 1ElitserijaDavid Brekalo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara