Lazar Samardžić (©Reuters)
Lazar Samardžić (©Reuters)

Obračun Lazovića i Mitrovića sa Samardžićem u borbi za opstanak

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.04.24. | 15:18

Velika borba u Seriji A i ove subote

Napoli je odavno završio obaveze u Kupu i može hrabro da se fokusira samo na Seriju A. Imaju Partenopeji mnogo toga da nadoknade i počeće sa Empolijem. Toskanski tim hitno treba da mobiliše sve snage, jer u poslednje vreme nije bio nimalo rezultatski uspešan.

Tim sa Maradone ni ove godine ne igra baš idealno, posle prošlogodišnje suverene pobede ekipa deluje neorganizovano, bez energije i ideja. U šest prethodnih takmičarskih duela, Napoli je zabeležio samo jednu pobedu, a inače se predstavlja slabim igrama. Kao u prošlom kolu, kada su igrači trenera Frančeska Kalcone dva puta pustili Frozinone da ga sustigne. i izvuče bod. Zbog toga su Partenopeji na osmom mestu, sa dva boda zaostatka za Atalantom, koja ima jednu utakmicu viška.

Izabrane vesti

S druge strane, trener Empolija Davide Nikola je generalno hvaljen kao čovek koji dolazi u tim koji tone i čini ga sposobnim za spas. Nikola je i u Toskani preuzeo ulogu spasioca i za sada uspeva da održi ekipu izvan opasne zone. Međutim, posle početnog entuzijazma, njegov zadatak deluje kao prilično težak.

18.00: (4,60) Empoli (3,60) Napoli (1,80)

Empoli je zaista na izmaku daha. U poslednjih šest kola zabeležio je samo jednu pobedu i pet poraza. Nedavno su se čak čuli glasovi da Nikola neće završiti sezonu, jer Empoli se našao na ivici ambisa i ima prednost od samo jednog boda. Bruje zvona za uzbunu.

-------------------------------

Sve utakmice Serije A možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

--------------------------------

Empoli se pred duel sa Napolijem vratio kući u Toskanu vidno razočaran i nekompletan. Nedostaju mu igrači kao što su Ismajli, Ebuehi, Grasi i Beriša. Ni Napoli neće biti u punoj snazi, pošto dvojac Mario Rui i Ramani neće biti na terenu zbog kartona, a Olivera je povređen.

20.45: (2,60) Verona (3,25) Udineze (3,00)

Subotnje veče u Seriji A donosi i uzbudljiv duel ekipa kojima preti neposredna opasnost od ispadanja. Domaća Verona dočekuje Udineze na stadionu Bentegodi, i nada se da će nastaviti svoju sadašnju formu.

Verona je nedavno "dala" gas i tim koji je jedno vreme bio otpisan počinje da pokazuje znake života. Tim iz Verone je pred kraj sezone nekim čudom oživeo i stigao do 15. mesta. U poslednjih šest mečeva Verona je izgubila samo dva puta i u njima sakupila osam bodova. "Opljačkala" je timove oko sebe, konkretno Sasuolo i Leče, ali je prošli put remizirala sa Atalantom.

A kada igrate nerešeno protiv tima koji je srušio slavni Liverpul u četvrtfinalu Lige Evrope, onda to mora da učini mnogo za vaš moral. Helasu pomaže i širina sastava, jer joj, osim Kruza, niko ne nedostaje. S druge strane, ekipa iz Udina mora da se nosi bez kvarteta koji sačinjavaju Deulofeu, Dejvis, Lovrić i Tovena.

Biće ovo i obračun srpskih internacionalaca, jer u taboru Verone igraki Darko Lazović i Stefan Mitrović, dok je jedan od glavnih aduta Zebri Lazar Samardžić.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

SERIJA A – 33. KOLO

Petak

Đenova - Lacio 0:1 (0:0)

/Luis Alberto 67/

Kaljari - Juventus 2:2 (2:0)

/Gaetano 30pen, Mina 36pen - Vlahović 61, Dosena 87ag/

Subota

18.00: (4,60) Empoli (3,60) Napoli (1,80)

20.45: (2,60) Verona (3,25) Udineze (3,00)

Nedelja

12.30: (2,40) Sasuolo (3,50) Leče (3,10)

15.00: (1,75) Torino (3,60) Frosinone (4,90)

18.00: (4,90) Salernitana (3,60) Fjorentina (1,75)

20.45: (4,50) Monca (3,60) Atalanta (1,90)

Ponedeljak

18.30: (2,45) Roma (3,10) Bolonja (3,15)

20.45: (3,80) Milan (3,60) Inter (2,05)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Serija AVeronaUdinezeLazar SamardžićDarko LazovićStefan MitrovićEmpoliNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara