Foto: Reuters
Foto: Reuters

Oglasili se i fudbaleri Liverpula: Bezuslovno uz navijače

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.04.21. | 22:18

Redsi izneli jasan stav po pitanju aktuelne situacije

Odlukom da istupi iz Superlige Čelsi je pokrenuo domino efekat u kojem se na korak Plavaca nadovezalo povlačenje Mančester sitija, a posle ostavke Eda Vudvorda generalnog direktora Mančester Junajteda, novi potres predstavlja javno iznet stav fudbalera Liverpula koji su se usprotivili učešću u novom takmičenju.

"Ne sviđa nam se i ne želimo da se dogodi. Ovo je pozicija u kojoj smo kolektivno. Naša privrženost klubu i navijačima je potpuna i bezuslovna. Nikad nećeš hodati sam", navedeno je u objavi koju je na društtvenim mrežama prvi podelio kapiten Džordan Henderson, a za njim i ostali igrači kluba sa Enfilda.

Izabrane vesti

Sinhrona reakcija igrača, čak i u trenutku punom naboja i neizvesnosti izazvala je i duhovite opaske navijača koji su umeli da se našale na račun svog kluba komentarom da je ovo bila najozbiljnija akcija Liverpulovih igrača ove sezone, ciljajući na činjenicu da je četa Jirgena Klopa ispod prošlosezonskog nivoa kao i da je eliminisana iz Lige šampiona, a da je i izgubila šanse da odbrani trofej u Premijer ligi.

Podsetimo, navijači Redsa juče su protestom ispred Enfilda izneli negativan stav po pitanju učešća Liverpula u Superligi, a isto gledište dele i brojne klupske legende. Jedan od nekadašnjih igrača Liverpula koji ne skriva zadovoljstvo što je inicijativa 12 klubova već posle dva dana dovedena u pitanje je Džejmi Karager. Bivši as Liverpula i reprezentativac Engleske,poput Gerija Nevila od starta je kritikovao osnivanje Superlige, a baš kao i nekadašnji rival iz Mančester junajteda, vrlo je aktivan na društvenim mrežama gde je iskazao stav posle najnovijih dešavanja. Karager je na Tviteru "sahranio" Superligu objavivši sliku na kojoj je datum početka 18. april, a kraja 20. april 2021. godine.


tagovi

Evropska Superligasuperliga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara