Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Oproštaj ne znači da je kraj: Ajntraht hoće da otkupi Jovića od Reala

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 10:40

S druge strane Blankosi gledaju Andrea Silvu pa se već pominje trampa

Oproštajna poruka Ajntrahta upućena Luki Joviću na društvenim mrežama označila je kraj pozajmica koja nije bila plodonosna ni za jednu stranu, ali iako su se dve strane razišle i srpski napadač je sada zvanično ponovo u Real Madridu, ne znači da su vrata zatvorena zauvek.

Nedugo pošto je pozajmica okončana u Madridu je počela da kruži priča kako se priprema teren za Ajntrahtov pokušaj da otkupi Luku Jovića od Reala. Prestonički list As jasno ukazuje na to da je srpski reprezentativac želja čelnika Ajntrahta iz prostog razloga što se očekuje da Andre Silva napusti klub posle odlične sezone ovenčane sa 29 golova i 10 asistencija. Ono što je možda i centralna tačka potencijalnog transfera je upravo budućnost portugalskog golgetera koga želi baš Real Madrid kao rezervu Karimu Benzemi.

Izabrane vesti

Subota, 21.00: (1,93) Mančester Siti (3,40) Čelsi (4,20)

Jasno je da se Joviću ne daju gotovo nikakve šanse za ostanak u Madridu posle dve promašene sezone i pozajmice koja nije dala željeni efekat, pa bi dva kluba mogla da naprave aranžman koji bi očigledno svima odgovarao. Ne bi to bila klasična trampa, jer bi Ajntraht prvo prodao Silvu i zavisno od novca koji dobije krenula po Jovića. Niko, na kraju, ne gerantuje da će Silva da završi kao igrač Blankosa, zbog čega Ajntraht neće ni krenuti po Jovića dok se prvo ne razjasni gde će Silva.

Procenjuje se da Ajntrahtova će ponuda za srpskog napadača biti znatno manja od 40.000.000 evra , koliko se u Frankfurtu očekuje od prodaje Silve.

Jovićeva pozajmica u Ajntrahtu nije dobro prošla. Počela je sa tri gola u dve utakmice, a onda je u ukupno 18 mečeva skupio četiri pogotka. On je pre rastanka sa klubom izjavio nekoliko puta da ne zatvara vrata nijednoj opciji, ali da je pre svega igrač Real Madrida i da se tako i ponaša. Zato se po završetku odmora vraća treninzima u Valdebebasu, gde će čekati dalji rasplet i ponude klubova. Jer, u Madridu teško da će se zadržati posle leta...



tagovi

Luka JovićLetnji prelazni rok 2020Ajntraht FrankfurtReal MadridAndre Silva

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara