Kristijan Eriksen (©Reuters)
Kristijan Eriksen (©Reuters)

Osveta zbog 27.000.000: Eriksen svima besplatan, osim Totenhemu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 14:37

Pamti, pa vrati…

Antonio Konte ne vidi Kristijana Eriksena, u Londonu još nisu zaboravili koliku je razliku pravio na terenu. Povratak u Premijer ligu deluje kao sasvim logičan splet okolnosti, ali u Interu pamte Totenhemu što su im uzeli svih 27.000.000 evra kad su Danca dovodili u Milan, iako mu je ugovor isticao za šest meseci.

Dogovorio je Eriksen tada i godišnju platu od 7.500.000 evra što je ozbiljan problem za milanski klub, jer malo je onih koji bi mogli da mu daju toliko i skinu deo finansijskog tereta s Nerazura. Svesni su na stadionu “Đuzepe Meaca” da će morati da istrpe udarac, ali kako je najgora opcija da Danac do leta sedi na klupi, spremni su i da ga daju bilo kom premijerligašu na besplatnu pozajmicu.

Izabrane vesti

Bilo kom, samo ne Totenhemu.

Kako javlja novinar italijanskog Skaj sporta Fabricio Romano za Pevce će važiti drugi uslovi. Oni će, ako ga žele, morati da plate i za Eriksenovu pozajmicu i da mu pride isplaćuju celu platu. Doduše, taj drugi uslov će važiti i za sve ostale, s tim što bi samo Totenhem morao da plati i za pozajmicu.

Ovo je dakle samo Interova želja da se osveti Totenhemu na tome što su im izvukli i poslednji dinar kad su Eriksena dovodili u Seriju A. Ispostavio se taj transfer kao potpuni promašaj, Konte voli trkače, ne umetnike. Žoze Murinjo je bio voljan da 28-godišnjeg fudbalera iščupa iz Intera, ali… Po svemu sudeći to se neće desiti, jer teško da će Totenhem pristati na ovakve uslove. Skoro nemoguće.



tagovi

Kristijan EriksenZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara