Marko Silva i Veljko Paunović (©Reuters)
Marko Silva i Veljko Paunović (©Reuters)

Paunović nije u situaciji da bude darežljiv, a Mitrović bi da prekine post

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.01.22. | 14:56

Sukob Redinga i Fulama u sklopu zaostalog meča 25. kola Čempionšipa igra se večeras na stadionu Madejski

Deluje kao formalnost. Ako je suditi prema tabeli Fulam će lagano da pobedi Reding u sklopu zaostalog duela 25. runde Čempionšipa, međutim, loša forma londonskog sastava poziva na oprez. Kotidžersi će na stadionu Madejski pokušati da prekinu post, ali Rojalsi nisu u situaciji da budu darežljivi.

Domaći fudbaleri su od sredine oktobra u svoju korist rešili samo dva meča i to oba u gostima nad Birmingemom i Svonsijem. Nisu pobedili momci

Izabrane vesti

Veljka Paunovića šest puta uzastopno na svom terenu, a u tom periodu su ostvarili tri remija. U protekla dva susreta kod kuće Reding se sukobio sa dva direktna rivala u borbi za opstanak Halom (1:1) i Derbijem (2:2), i oba puta je igrao nerešeno.

"Formu" su Rojalsi potvrdili i pre tri dana u sklopu treće runde FA kupa Engleske porazom na travnjaku šestoligaša Kiderminstera (1:2).

21.00: (6,50) Reding (4,10) Fulam (1,55)

S druge strane, Fulam je od sredine oktobra do pred kraj minule godine bio u seriji od sedam pobeda i tada je zauzimao prvo mesto na tabeli. Ipak, usledio je niz bez slavlja, usled četiri remija zaredom, a u prošlom kolu Kotidžersi su izgubili kod kuće od Šefild Junajteda (0:1).

Prvi strelac Čempionšipa Aleksandar Mitrović sa 22 pogotka i društvo popravili su raspoložeje prolaskom u četvrto kolo FA kupa pošto su eliminisali Bristol Siti minimalnim rezultatom u produžetku na njegovom terenu.

Reding zauzima 21. mesto sa tri koraka više od zone ispadanja, mada treba istaći da mu je odlukom FS Engleske oduzeto šest bodova, dok je Fulam trećeplasiran sa četiri boda manje od lidera Bornmuta.

Kotidžersi su neporaženi na pet prethodnih gostovanja u ligi, pobedili su tri i remizirali poslednja dva. S obzirom na kvalitet Marka Silve, samo je pitanje vremena kada će se vratiti u top formu.


------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

ČEMPIONŠIP - ZAOSTALI MEČ 25. KOLA

Utorak

21.00: (6,50) Reding (4,10) Fulam (1,55)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

ČempionšipRedingFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara