Veljko Paunović (©AFP)
Veljko Paunović (©AFP)

Paunović zaražen virusom korona, na klupi Redinga ga menja Marko Mitrović

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.11.21. | 12:13

Srpski stručnjak je u karantinu, tako da neće voditi Rojalse u 16. kolu Čempionšipa protiv Milvola (utorak, 20.45)

Srpski strateg Veljko Paunović pozitivan je na virus korona, zbog čega neće voditi Reding u utorak od 20.45 časova u 16. kolu Čempionšipa na gostovanju Milvolu.

Kako javljaju britanski mediji, iako vakcinisan, šef stručnog štaba Rojalsa je bio pozitivan na testiranju i iskazuje blage simptome.

Izabrane vesti

Iz predostrožnosti, kao deo rutine našeg protokola, testirali smo čitav prvi tim i svi su imali negativne rezultate pred putovanje. Asistent trenera Marko Mitrović vodiće ekipu u utorak. Marko i ostatak stručnog štaba biće u konstantnom kontaktu sa Paunom pre, tokom i posle utakmice“, navodi se u saopštenju Redinga.

20.45: (2,05) Milvol (3,40) Reding (3,70)

Mitrović je nekadašnji fudbaler Budućnosti iz Banatskog Dvora i Radničkog iz Kragujevca, a trenerskim poslom se bavi od 2011. godine. Radio je u mlađim kategorijama Crvene zvezde i Srbije, a sa Paunovićem sarađuje od 2016, kada su zajedno preuzeli Čikago Fajer.

Rojalse je peh sa virusom korona zadesio u veoma nezgodnom momentu, pošto su u seriji loših rezultata. Izgubili su poslednja tri meča, za vikend od Bornmuta sa rutinskih 0:2, pa su skliznuli na 16. poziciju na tabeli. Milvol je takođe poražen u prošlom kolu, od Hadersfilda sa 0:1 , što mu je prekinulo seriju od dva uzastopna trijumfa.

U utorak igra i Šefild Junajted, našeg Slaviše Jokanovića. Takođe od 20.45 časova gostuje Notingem Forestu.

20.45: (2,85) Notingem Forest (3,10) Šefild Junajted (2,60)

Loše rezutate beleži njegov tim, izgubio je četiri od poslednjih šest utakmica. Poslednji mu je skalp uzeo Blekpul, u Šefildu je slavio sa 1:0. Od 25. septembra Junajted nije uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutom. Zbog svega toga u engleskim medijima se priča o predstojećem zimskom prelaznom roku i spekuliše o Jokanovićevim planovima.

Ne mogu da osvežim tim u oktobru ili novembru. Nije sada trenutak da planiran budućnost. Ne želim da komentarišem da li imamo dovoljno kvaliteta ili ne i kakva pojačanja nam trebaju. Do januara se fokusiram na druge stvari. Potrebno mi je da verujem u svoje igrače i želim da ih ohrabrim da nastave da rade“, kazao je Jokanović.


tagovi

Veljko PaunovićČempionšipMilvolRedingSlaviša JokanovićŠefild junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara