Rade Krunić i Stefano Pioli (©Reuters)
Rade Krunić i Stefano Pioli (©Reuters)

Pioli traži, Maldini završava: Univerzalcu Kruniću novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.08.22. | 00:43

Vezisti iz Foče nagrada za dobre igre u dresu Rosonera

Rade dan i noć ljudi iz sportskog sektora Milana da Stefano Pioli odbranu šampionskog pehara u Seriji A započne što spremniji i da mu se ispune sve želje u ograničenim mogućnostima.

Ni osvajanje Skudeta, ni značajan upliv novca zbog povratka u Ligu šampiona nisu namamili čelnike Rosonera da se ponovo zaleću i izdvajaju basnoslovne sume novca kao u eri Lija Jonghonga posle čega je klub umalo došao do prosjačkog štapa. I dalje se sve radi planski, dugoročno i sa jasnom vizijom po kojoj se ne dopušta da se pređe određena granica što Milan ostavlja u zoni finansijskog zdravlja.

Izabrane vesti

Zbog toga je fokus direktorskog tandema Maldini - Masara ovog leta više bio na zadržavanju postojećeg igračkog kadra i jačanju igračima koji mogu da se uklope u Piolijev sistem i istovremeno budu zalog za budućnost. Neki poslovi su završeni, neki se privode kraju, a među njima biće i novi ugovor za Radeta Krunića.

Subota, 18.30: (1,45) Milan (4,50) Udineze (8,50)

Po informacijama navijačkih sajtova povezanih sa Milanom, vezista iz Foče dobiće zajedno sa Fikajom Tomorijem, Sandrom Tonalijem i još nekim igračima iz prvog tima novi ugovor sa adekvatnom povišicom. Krunića čeka produžetak do 2026. ili 2027. godine, mada se još ne zna koliko će mu primanja skočiti sa postojećih 1.100.000 evra.

Na Krunićevom ostanku insistira Pioli koji ga smatra važnim šrafom u Milanovoj mašineriji. Ističe se da je uvek bio tu za ekipu i trenera, da je dobar za svlačionicu i da je u trenucima krize znao da pokriva više pozicija na terenu što mu je dodatno podiglo vrednost.

Sve bi trebalo da bude završeno uskoro.


tagovi

Rade KrunićMilanLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara