Đordi Alba (©Reuters)
Đordi Alba (©Reuters)

Povratak u pravi čas: Alba u konkurenciji za derbi u Madridu

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.10.21. | 03:30

Ronald Kuman uvrstio levog beka na spisak putnika za duel sa Atletikom

U Barseloni je toliko problema da kada bi krenuli da ih stavljaju na papir veliko je pitanje kada bi završili sa pravljenjem spiska. Do derbija sa Atletiko Madridom na Vandi Metropolitano verovatno - ne. Ali, za derbi kola u španskoj prestonici Ronald Kuman imaće aduta više. Ili brigu manje... 

Đordi Alba je doživeo povredu na meču sa minhenskim Bajernom u Ligi šampiona. Ostala je Barselona bez standardnog levog beka u debklu na Kamp Nou (0:3). Nije tada Blaugrana uputila nijedan šut ka golu, što je presedan za klub takve veličine, a na sve to nakalemila se povreda Đordija Albe. Gore nije moglo. 

Izabrane vesti

Ipak, nije bilo potrebno previše vremena levom beku da se vrati u stroj. Taman na vreme za derbi. Ronald Kuman uvrstio je Đordija Albu na spisak igrača koji putuju za Madrid. Velikih iznenađenja nema, ali odmah u oko upada da nema Pedrija, koji je zaradio sitniju povredu na Lužu. 

Pedri je protiv Benfike zamenjen u 68. minutu i propustiće poslednju utakmicu pred reprezentativnu pauzu. Nekako blamaže Barselone u Ligi šampiona i povrede ključnih igrača ove sezone idu zajedno. Blaugrana u društvu najboljih ima gol-razliku 0:6 posle dva kola. A, ne stoji naročito dobro ni u Primeri posle silnih remija.



tagovi

BarselonaĐordi AlbaPedriAtletiko Madrid

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara