Pantović (© MN Press)
Pantović (© MN Press)

Predsednik Voždovca: Nema ponude Partizana za Pantovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.06.22. | 18:49

„Kad bude, klub će razmotriti i odgovoriti“, istakao je Miloš Mirković

Želi Ilija Stolica Miloša Pantovića, hoće i kreativni vezista u Partizan, ali neće Voždovac baš tako lako da popusti. Mladi reprezentativac je želja novog trenera i određeni koraci na tom planu su već napravljeni, međutim, onaj najvažniji nije. Dogovor sa Zmajevima.

Pantović bi u slučaju transfera nadomestio prazninu nastalu u Humskoj rastancima sa Lazarom Markovićem, pošto se snalazi na mestu koje je najčešće pokrivao doskorašnji kapiten, mada može da odgovori i obavezama u srcu veznog reda, gde je crno-belima potrebna širina u kadru, jer su ostali i bez Miloša Jojića i Lazara Pavlovića.

Izabrane vesti

Mada, u Zapljanjskoj uveravaju da ponuda sa Topčiderskog brda ne postoji, već da su informacije o interesovanju za Pantovića saznali iz medija.

Izuzetno poštujemo Partizan i drago nam je da je igrač našeg kluba na njegovoj listi želja. Do danas, nikakva zvanična ponuda nije stigla na adresu Voždovca. Kad do toga bude došlo, klub će razmotriti ponudu i odgovoriti“, istakao je Miloš Mirković, predsednik Zmajeva.

Inače, jedan od razloga što je Partizan „zagrizao“ za Pantovića je što Miloš ispunjava kriterijume da u narednoj sezoni Superlige bude bonus, s obzirom da je rođen 24. avgusta 2002.


tagovi

fk voždovacMiloš PantovićFK PartizanLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara