Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Probudio se Universidad, bomba Kaneta rešila problem (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.04.21. | 05:09

Trijumf nad Union Espanjolom - 2:1

Muči se Universidad de Čile da uhvati pravi ritam na startu čileanske Primere, ali je u četvrtom kolu uspeo da slomi otpor Espanjole i da sa 2:1 (0:0) uhvati ritam pred nastavak šampionata. Probudi se velikan na vreme.

Posle dva startna poraza Universidad je bio pod moranjem da dobije ovu utakmicu i videlo se to u prvom poluvremenu kada ovaj sastav nije baš imao strpljenja da napravi prave akcije kojim bi ugrozio gol gostiju.

Izabrane vesti

Ali, stvari su se promenile u nastavku...

Domaćin je do prednosti došao u 52. minutu kada je Larivi uspeo sjajno da se snađe poput mačke u protivničkom šesnaestercu i iz pada pogodi za 1:0. Samo devet minuta kasnije, Espanjola je došla do izjednačenja kada je posle udarca glavom Gomeza imala i sreće da lopta ode do mreže.

Ipak, najlepši i najbolji detalj utakmice bio je pogodak Marsela Kaneta u 66. minutu.

Pustili su ga protivnički igrači da se sa 40 metara približi na oko 30 metara do gola, a onda je usledila bomba i sva tri boda su pripala domaćem timu. Za prvu pobedu u novom šampionatu. Probudio se Universidad i sada bi trebalo da se obrati pažnja na njega u sledećim kolima kada se bude sastavljao tiket.


ČILE 1, 4. KOLO

Universidad de Čile - Union Espanjola 2:1 (0:0)

/Larivi 52, Kanet 66 - Gomez 61/



tagovi

Universidad de ČileUnion Espanjola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara