Serhio Ramos (©AFP)
Serhio Ramos (©AFP)

Puklo između Serhija Ramosa i Reala

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 18:27

Nešto više od dva meseca pre isteka ugovora, postaje jasno da će se na leto desiti rastanak posle 16 godina

Sergio Ramos, ruptura total. Iliti, u slobodnom prevodu: Serhio Ramos, puklo je.

Nedavne izjave Florentina Pereza po pitanju statusa Serhija Ramosa pokrenuo je novu lavinu komentara po pitanju budućnosti legendarnog kapitena Real Madrida, a prema najnovijim informacijama, za dve strane nema sreće.

Izabrane vesti

Subota, 21.00: (1,52) Real Madrid (4,20) Betis (6,50)

Štaviše, madridski list As tvrdi da su pregovori između Real Madrida iliti Florentina Pereza i Serhija Ramosa prevazišli tačku pucanja. Višemesečna agonija zbog razgovora koji se nisu pomakli ni makac u odnosu na polaznu tačku doveli su do toga da nešto više od dva meseca meseca pre isteka ugovora praktično svima bude jasno da će prekaljeni štoper od leta otići na novu adresu.

Poslednjih sedmica odnosi su na ovom polju potpuno zahladili, a poslednje izjave čoveka u koga svi upiru prstom da je hteo da ukrade fudbal navijačima otkrivaju da će predstojeće leto izvesno biti vreme rastanka...

“Madrid mora da se menja, svakih XY godina mora da se menja. Osvojili smo mnogo toga, dosta toga se izdešavalo, sada moramo da krenemo dalje. Lično sam zadužen za to“, rekao je Perez.

Podsetimo, pregovori dve strane zapeli su zbog toga što Serhio Ramos neće da prihvati trajno smanjenje plate od 10 odsto kako bi se delimično amortizovali negativni efekti virusa korona. Ramos je prošle sezone ubedio svlačionicu da prihvati privremeno umanjenje, u međuvremenu se ekipa odrekla i premija za osvojenu titulu prvaka Španije, što je oko 30.000.000 evra ukupno.

Zbog svega što se dešava, As tvrdi da je Real sada okrenut ka potpisivanju Davida Alabe. Marka je još u januaru pisala da je to gotova stvar, nemački Skaj je u jeku najvećeg rata u istoriji fudbala pisao da je to sada zaista završeno za ugovor od pet godina i platu od 12.000.000 evra, ali ništa zvanično još nije objavljeno. Alaba na leto sigurno napušta Bajern kao slobodan igrač po isteku ugovora i sada se samo čeka zvanična objava gde će potpisati. U igri su još bili Barselona, Liverpul, Čelsi i još neki klubovi, ali Real je izgleda dobio trku.

Dobiće Alabu izvesno, a isto tako izgubiti Ramosa...



tagovi

Serhio Ramosletnji prelazni rok 2021Real Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara