Filip Kasalica, napadač Radničkog iz Niša (©Starsport)
Filip Kasalica, napadač Radničkog iz Niša (©Starsport)

Radnički iz Niša odmerava snagu sa slovenačkim prvoligašem, na terenu i Partizanov protivnik

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.07.21. | 15:15

Real sa Nišave od 18.30 časova igra protiv Tabor Sežane, dok DAC Dunajska Streda igra sa mađarskim drugoligašem Haladašom

Dobro je Radnički iz Niša započeo pripreme u Terme Čatežu, deklasirao je u prvom pripremnom meču Brežice sa 8:1. Ove subote od 18.30 časova očekuje ga znatno teži test, odmeriće snage sa prvoligašem Slovenije Taborom Sežanom.

Novajlija iz Japana Rioheji Mićibući dobro se pokazao na svom prvom meču u dresu Nišlija, postigao je jedan od golova. Pokušaće da nastavi u istom ritmu i protiv tima koji je prošlu sezonu završio na šestoj poziciji u šampionatu Slovenije.

Izabrane vesti

18.30: (2,95) Tabor Sežana (3,70) Radnički Niš (2,05)

Protiv Brežica se posebno istakao Miljan Škrbić, takođe novo pojačanje Radničkog. On je čak četiri puta zatresao mrežu rivala. U strelce su se upisali još i Kasalica, Kovačević i Đuričin.

Pre nego što na teren budu izašli izabranici Aleksandra Stankovića, počeće utakmica DAC Dunajske Strede, rivala Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Slovački tim od 17 časova igra pripremni meč sa mađarskim drugoligašem Haladešom.

Oni su se samo jednom sastali u zvaničnim mečevima, 1988. godine u Intertoto kupu. Tada je u Slovačkoj bilo 0:0, dok je u Mađarskoj DAC slavio sa 3:0.


tagovi

Radnički NišDunajska StredaTabor Sežana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara