Pau Tores (©Reuters)
Pau Tores (©Reuters)

Ramos je uvređen, Real očijuka sa mlađim štoperom

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.01.21. | 09:54

Pau Tores na meti Kraljevskog kluba

Ima 35 godina, a i dalje je jedan od najboljih štopera današnjice. I najskupljih, a to je ono što brine predsednika Kraljevskog kluba Florentina Pereza. Pari Sen Žermen je navodno spreman da izdvoji i 20.000.000 evra za platu Serhija Ramosa, kome na leto ističe ugovor i koji već sada može da razgovara sa zainteresovanim kupcima. Ono što je iznenadilo špansku javnost je to što suprotno tvrdnjama madridskih medija zasad ne razgovara sa – Realom.

Neformalnih razgovora je doduše bilo, ali konkretne ponude na stolu Serhija Ramosa još nema. Kada i dođe, biće s manjom platom od one koju sada ima. Pride, Ramos bi ugovor na dve godine. Real bi najradije da se saradnja ograniči na jednu.

Izabrane vesti

Radio Cope, inače odlično obavešten izvor informacija, tvrdi da u okruženju iskusnog štopera već polako postaju nervozni, iako im ni na kraj pameti nije bilo da uopšte razmišljaju o odlasku iz Madrida. Upstalom, Serhijev brat Alfredo Duro, koji mu je i inače menadžer, ne krije da je nezadovoljan.

Neko bi trebalo da objasni kako smo došli u ovakvu situaciju. Da kapiten, legenda Reala, sada bude na apsurdnoj listi igrača koji mogu bez obeštećenja da idu u drugi klub“.

Perez za sada ćuti. I očijuka sa mlađim štoperima. Konkretno sa Viljarealovim Pau Toresom. S tim da konkretnih poteza nije bilo. Problem je izlazna klauzula u visini od 50.000.000 evra. Real se nada da bi Toresa mogao da dobije za oko 25.000.000.

Ipak, Tores ima tek 23 godine, već nekoliko sezona igra na vrhunskom nivou, teško da će ga Viljareal pustiti za toliko.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Pau Tores

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara