(©Reuters)
(©Reuters)

Rekao i nije porekao: Arne Slot u Fajenordu do 2026.

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.05.23. | 20:54

Sjajni trener definitivno odbio Totenhem

Čovek od reči – Arne Slot. Uzalud su ga Englezi selili u Totenhem, ocenjivali kako je to gotova stvar, jer ko bi odbio zov Premijer lige i takvog kluba posle uspeha u Holandiji? Ali, našao se neko takav...

Rekao je Slot juče da neće preći u Totenhem, a što je rekao – nije porekao. Štaviše, trener koji je doneo titulu Fajenordu danas je potpisao novi ugovor sa klubom iz Roterdama, po kojem će biti na njegovoj klupi do 2026. godine.

Izabrane vesti

Sigurno je da bi u Totenhem mnogo više zarađivao, imao više novca za pojačanja, možda bi mu bio izazov da proba da uradi sa Pevcima nešto što mnogi njegovi prethodnici nisu uspeli. Ali, Slota to u ovom momentu ne zanima.

Nisam ovde završio posao. Imali smo predivnu sezonu sa Fajenordom, osvojili smo titulu kao najlepšu nagradu za veliki trud koji smo uložili i samo želim da ovde nastavim da stvaram. Posle leta čeka nas avantura zvana Liga šampiona, pa odbrana titule. Dovoljno da gledam u budućnost i sa ponosom ostanem da vodim Fajenord u nove pobede“, rekao je Slot za klupski sajt posle potpisivanja novog ugovora.

Sada već trofejni trener crveno-belih je došao u klub iz Roterdama u leto 2021. godine, u prvoj sezoni je doveo Fajenord do finala Lige konferencije, a u drugoj do titule prvaka Holandije.


tagovi

Arne SlotFajenord

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara