©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Berićetno evropsko veče

Vreme čitanja: 3min | čet. 26.11.20. | 23:22

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

MOLDE - ARSENAL (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:3

Iako je došao bez gomile bitnih igrača, Arsenal je skoro rutinski upisao tri boda. Norvežani su bili bolji u prvom poluvremenu i imali zicer, ali su stvari u drugom poluvremenu došle na svoje mesto.

Opširnije OVDE

SPARTA P. - SELTIK (tip 1, kvota 3,25) - rezultat 4:1

Dramu se sluti u grupi H gde su Lil i Milan favoriti, ali se Sparta ne predaje i večeras je opet rasturila Seltik i izbacila ga iz trke. Kao i u Glazgovu, Česi su opet deklasirali Kelte, a Juliš je ovoga puta postigao dva gola posle het-trika na Seltik parku.

Opširnije OVDE

LIBEREC - HOFENHAJM (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 0:2

Odigrao je Hofenhajm u Češkoj za sebe, pobedio je Liberec i sebi obezbedio i matematički prolaz u narednu fazu takmičenja, ali je istovremeno i poslao Zvezdi pozivnicu da zajedno zaplešu ka evropskom proleću.

Opširnije OVDE

KLUŽ - ROMA (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 0:2

Bez kompletne štoperske linije i sa timom koji se može nazvati rezervnim, Roma je bez većih problema slavila u Rumuniji. U prvom poluvremenu snage su bile izjednačene, da bi Roma u drugom delu igre prelomila meč u svoju korist.

Opširnije OVDE

GRANADA - OMONIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Jedan od najiščekivanijih tipova dana širom Srbije, barem tako kažu podaci MOZZARTA. I nije bilo nimalo naivno, pošto su Kiprani izjednačili u 60. minutu. Na svu sreću, 13. minuta kasnije Albert Soro je postavio konačan rezultat.

RENDŽERS - BENFIKA (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 2:2

Jedan od naših današnjih predloga vama, koji pak nije prošao kao po loju. Naime, na pogodak gostiju se čekalo sve do 78. minut kada su smanjili na 2:1 sa bele tačke preko Tavernijea, da bi tri minuta kasnije Pici postavio konačan rezultat.

PRECRTANO

GENT - C. ZVEZDA (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 0:2

Ekipa Dejana Stankovića je večeras šokirala Belgijance golovima Njegoša Petrovića i Nemanje Milunovića u uvodnim fazama dva poluvremena, od čega je onaj mladog defanzivnog veziste iz prvog minuta utakmice bio za TV špice

Opširnije OVDE

AEK - ZORIJA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 0:3

AEK je večeras baš napravio glupost. Posle isključenja Šakova na početku drugog poluvremena sve je krenulo nizbrdo za Karerin tim i Ukrajinci su dali tri gola od koji je najlepši bio onaj koji je dao Kabajev snažnim udarcem sa 15 metara.

Opširnije OVDE

LIL - MILAN (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 1:1

Rosoneri su bez bez povređenog vođe, Zlatana Ibrahimovića i sa timom čiji prosek godina je u jednom trenutku bio 22 uspeli da odole Lilu koji ih je razbio nedavno na San Siru.

Opširnije OVDE

CSKA - FAJENORD (tip X2&GG, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Prazne puške u Moskvi koje su tako presudile i ovom našem tipu. Čak ni dupla šansa nam nije pomogla, pošto golova nije bilo. Na svu sreću, barem kvota nije visoka.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara