©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Ljudi moji, da li je ovo moguće?

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.09.21. | 23:44

Pogledajte ko vam je doneo novac 23. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ROMA - UDINEZE (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Perfektan start Rome pod Žozeom Murinjom u nedelju je prekinula Verona. Poraz 2:3 bio je prvi Rimljanima od početka sezone, računajući četiri meča Serije A, dva u kvalifikacijama i jedan u grupnoj fazi Lige konferencije, ali brzo se Vučica vratila na pobednički put.

Opšrnije OVDE

SAMPDORIJA - NAPOLI (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:4

Dva gola Lesteru u Ligi Evrope, pa jedan Udinezeu i onda još dva Sampdoriji ovog četvrtka u vanrednom kolu Serije A. U životnoj formi igra Viktor Osimen, koji je ponovo načeo rivala i najavio maksimalnu petu pobedu Napolija na startu italijanskog prvenstva.

Opšrnije OVDE

MLADOST L. - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:2

Nepisano pravilo da su mečevi i pre i posle večitog derbija najteži kao da ne važi za sastav Aleksandra Stanojevića. Četiri gola dao je Radničkom u Kragujevcu, potom odigrao „samo“ 1:1 sa Crvenom zvezdom, a u Dragačevu se vratio navici da lako, rano i bez većih problema razoružava protivnika.

Opšrnije OVDE

MLADOST L. - PARTIZAN (tip 2&2-3, kvota 2,30) - rezultat 0:2

Sastav kombinovan – pobeda rutinska. Može Parni valjak da osvaja bodove i kad nije kompletan. Nedostajala su mu u Lučanima četvorica projektovanih startera, promenjen je čak i golman, ali u aktuelnoj deluje da Partizan ima dovoljno širok kadar da sa drugopozivcima savlada Mladost.

Opšrnije OVDE

GRANADA - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:3

Koliko je ovo bitan trijumf za Sosijedad govori podatak da je ovaj sastav sada treći na tabeli! Ukupno je Sosijedad stigao do svog 13. boda i ispred sebe sada vidi samo Atletiko Madrid i Real Madrid.

Opšrnije OVDE

FENERBAHČE - GIRESUN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Rutinski trijumf domaćina, najavili su pogoci Kadioglua i Ozila, međutim Dukara je ublažio zaostatak, a iako su gosti ostali praznih šaka, prvi gol u eliti bio je dovoljan za zadovoljstvo Girensuna.

Opšrnije OVDE

MARIBOR - CELJE (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:0

Najuspešniji klub samostalne Slovenije pokazao je Grofovima iz Celja, šampionima iz sezone 2019/20 da je, i pored krize u kojoj se nalazi, i dalje veoma opasan. Naročito na svom Ljudskom vrtu, stadionu na kome se igrala i Liga šampiona.

OSASUNA - BETIS (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 1:3

Betis je tradicionalno neugodan protivnik Osasuni i to se ponovo videlo u Pamploni. Sa golovima Ermosa, Huanmija i Vilijana Hozea, zeleno-beli su ubedljivo slavili.

Opšrnije OVDE

PRECRTANO

TORINO - LACIO (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 1:1

Lacio je u Torinu odigrao i četvrtu uzastopnu utakmicu bez pobede (računajući poraz od Galatasaraja 0:1 u Ligi Evrope), ali je Ćiro Imobile ponovo bio junak Rimljana. Hladnokrvno je izveo penal protiv Vanje Milinković Savića u 91. minutu.

Opšrnije OVDE

KADIZ - BARSELONA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Barselona se raspada ove sezone. Taj nimalo veličanstveni pad traje već tri godine, ali ovo što se dešava od početka nove sezone je završna faza. Konačni krah. Jer je od katalonskog giganta ostalo samo ime, dok na terenu izgleda kao jeftina, kineska kopija tima sa Nou Kampa.

Opšrnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara