REZZIME DANA (četvrtak): Niste se nadali padu mladih Pancera

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 23:16

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. juna, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RIVER PLEJT - INSTITUTO (tip 1, kvota 1,28) - rezultat (početak 00.45)

KANTALAO - SPORTING KRISTAL (tip 2, kvota 1,37) - rezultat (u toku)

HARAS EL HODUD - AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,18) - rezultat 0:3

Rutinska pobeda Al Ahlija koji je namestio nišanske sprave. Načeo je rivala u prvom poluvremenu, postigao još dva pogotka pre isteka sat vremena igre. Od 13 udaraca ka godu Haras čak devet je išlo u okvir gola, a od toga su tri lopte završile u mreži domaćina.

DŽIUGAS - ŽALGIRIS (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:2

Bio je Žalgiris bolji rival, češće pretio i pravovremeno postigao dva gola. Načeo je rivala u 12. minutu, duplirao prednost sredinom drugog poluvremena, pa ga gol gostiju iz 77. minuta nije mnogo zaboleo.

PALESTINO - SANTIJAGO (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 5:4

Neverovatnu utakmicu odigrali su Palestino i Santjago u 1/16 finala kupa Čilea. Devet golova, četiri u prvom poluvremenu nakon kojeg je bilo 2:2. Uplašili su vas gosti, poveli sa 3:2, a onda su usledila tri gola Palestina za osmeh na vašem licu.

ROZENGRAD - KRISTIJANSTADA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:1

Uživali ste i u nižim rangovima švedskog fudbala. Ispoštovao vas je Rozengard koji je bio apsolutni favorit protiv Kristijanstada. Pobeda nije bila ubedljiva, ali su domaćini odradili šta je trebalo.

AEGIR - GRINDAVIK (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 1:3

Slavite Simona Tasaponga! Ime vam možda ne znači mnogo, ali ovaj mladi Islanđanin je večeras het-trikom obradovao mnoge koji su se kladili na Grindavik.

PRECRTANO

NEMAČKA U21 - IZRAEL U21 (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:1

Već prvog dana Evropskog prvenstva za fudbalere do 21 godine dobili smo veliko iznenađenje pošto je Gruzija savladala Portugaliju 2:0, a tek nešto manje neočekivan rezultat je remi Nemačke i Izraela - 1:1. Mladi reprezentativci Pancera, predvođeni zvezdom Borusije Dortmund Jusufom Mukokom, koji već ima i dva nastupa za A selekciju, u četvrtak nisu iskoristili čak dva penala i igrača više celo drugo poluvreme.

KAUNAS ŽALGIRIS - SUDUVA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Jedan Žalgiris je ispoštovao, onaj koji je u Kaunasu igrao kao domaćin je nažalost prodao. Golova nije bilo sve do sudijske nadoknade drugog poluvremena, a onda je Kajode postigao gol posle kojeg je bilo jasno da domaćin neće slaviti. Kloniunas je četiri minuta kasnije uspeo da pogodi za bod.

HANINGE - BOTČIRKA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Polovičan učinak večeras u nižim ligama Švedske. Rozengard je ispoštovao, ali je ekipa Hanigea podbacila iako je kvota na domaćina bila svega 1,35. Goleda vam nije prijala pošto je meč završen rezultatom 2:2.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara