©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Šokovi na Enfildu i Meaci nisu srušili kladilačke snove

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.04.24. | 23:36

Pročitajte ko vam je doneo novac 11. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN – VEST HEM (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 2:0

Fabijanski je meč okončao sa čak devet uspešnih intervencija, od kojih su neke bile spektakularne. Čak i da je bilo samo 1:0 za domaćina, Poljak bi bio heroj Vest Hemovih navijača, ali njegov tim nije izdržao žestoke nalete popularnih Aspirindžija, koji su se uvećavali iz minuta u minut.

Opširnije OVDE

KLUB BRIŽ – PAOK (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:0

PAOK će ponovo morati da krene iz minusa na svojoj “Tumbi” u revanšu protiv Klub Briža. Čak je minimalni poraz dobar rezultat kako je izgledao odnos snaga na terenu.

Opširnije OVDE

BENFIKA – MARSELJ (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:1

Odlično su Portugalci otvorili meč, poveli preko Rafe već u 16. minutu, a prednost je duplirao na početku drugog dela utakmice Di Marija. Ipak, Obamejang je pojačao nadu gostima da u revanšu mogu da se probiju do polufinala Lige Evrope.

CSKA 1948 - LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 0:1

Luda šuma hita ka novoj tituli u Bugraskoj, klub koji je stvoren u postkomunističkom vremenu jednostavno tamo već višpe od decenije nema ravnog.

HELSINKI – LAHTI (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:0

Sudar dva najpopularnij finska fudbalska kluba koji je završen (pre)velikom pobedom domaćeg tima. Pomalo dramatično, ali važno je da je preživeo jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu.

ZED – AL AHLI K. (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:1

Najveći egipatski klub, aktuelni i 43-struki državni, a 11-struki afrički šampion  loše je otvori sezonu u tamošnjoj Premijer ligi, ali ima još mnogo vremena. Nmaučio se i večeras, ali se u Kairo vraća sa tri boda.

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE (tip GG, kvota 1,63) – rezultat 3:2

U odmeravanju Olimpijakosa i Fenerbahčea pogotke za grčku ekipu postigli su Konstantinos Fortunis  Stevan Jovetić i Čikinjo. Strelci za istanbulski tim su Dušan Tadić iz kaznenog udarca i Irfan Kahveči. 

Opširnije OVDE

PRECRTANO

MILAN – ROMA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 0:1

Mnogi će reći da je gost iz Rima dobro prošao, budući da je nakon prvog poluvremena u egalu, ekipa Stefana Piolija preuzela primat u nastavku i opkolila De Rosijevu četu. Ali joj štitove nije probila.

Opširnije OVDE

LIVERPUL – ATALANTA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 0:3

Kada je Jirgen Klop krajem januara najavio da će po završetku sezone napustiti klub posle devet godina, navijači Liverpula razvili su u glavi scenario kako se nemački stručnjak oprašta triplom krunom. Realnost je pak takva da bi devetu sezonu mogao da okonča fijaskom, bez ijednog velikog trofeja u vitrinama.

Opširnije OVDE

PLZENJ – FJORENTINA (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 0:0

Odigrao je Plzenj kod kuće nerešeno sa Fjorentinom u četvrtfinalu Lige konferencije , pa je time smanjio sebi šanse da se u Italiji bori za prolaz dalje. Ali i taj remi se slavi večeras u fudbalskoj Češkoj. Osvojeni bod omogućio je Češkoj da na UEFA rang listi zemalja preskoči Škotsku i zauzme deseto mesto.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara