Najnovije vesti

REZZIME DANA (četvrtak): Veče bez greške!

Vreme čitanja: 3 minuta

©Shutterstock

Pogledajte ko vam je doneo novac 17. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

UKRAJINA - S. MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 2:1

Dominantna igra u prvom poluvremenu i dva gola prednosti stečena za pet minuta nagovestili su pobedu izabranika Andreja Ševčenka na stadionu u Bukureštu, ali je spušten gard Ukrajinaca u nastavku Makedonija umela da naplati i vrati neizvesnost.

Opširnije OVDE       

UKRAJINA - S. MAKEDONIJA (tip 1X, kvota 1,22) - rezultat 2:1

Ukrajinci su znatno agilnije otvorili duel, nizali su šanse i stavljali na ozbilja iskušenja Dimitrijevskog koji je uz krajnje napore uspeo da sačuva mirnu mrežu.

Opširnije OVDE       

HOLANDIJA - AUSTRIJA (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 2:0

Dosadašnji tok Prvenstva Evrope pokazao je da boljeg beka od Denzela Damfrisa – nema. Kapiten PSV-a u selekciji Holandije dejstvuje maltene kao krilo u sistemu 3-5-2, ali to ne menja činjenicu da je za protivnike neuhvatljiv.

Opširnije OVDE       

DANSKA - BELGIJA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Klasu demonstriranu na premijerigaškim i terenima Lige šampiona, Kevin de Brujne preneo je na Prvenstvo Evrope i minijaturama isto tako blede Belgijance pretvorio u moćan tim, poguravši elekciju Roberta Martineza preko Danske na lidersku poziciju Grupe B.

Opširnije OVDE       

DANSKA - BELGIJA (tip X2, kvota 1,29) - rezultat 1:2

Dva genijalna poteza asa Mančester Sitija, Kevina De Brujnea promenila su sliku na Parken stadionu i pokazala zašto Crveni đavoli slove za jednog od favorita za titulu ovog leta.

Opširnije OVDE       

RIGAS - RIGA (tip 1, kvota 1,98) - rezultat 3:1

Iako smo upozorili da ovo nije baš tip na koji treba igrati, očekivanja su bila velika. I ispotavilo se, tačna. Iako je gost poveo u 42. minut domaćin se potrudio da u potpunosti preokrene rezultat.

MINSK - ENERGETIK (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:1

Jedan od današnjih najomiljenijih tipova. Kvota je sve unapred rekla, mada nije baš lagano i prošla. Iako je Lopez već u rpvom minutu matirao gostujućeg golmana Rusenova, na poluvreme se otišlo sa podeljenim častima zahvaljujući Vasiljevu. Ipak, samo dva minuta po početku drugog dela utakmice Lopez je ponovo bio spretan i, ispostavilo se postavio konačan rezultat.

ZAMALEK - ASUAN (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Kec koji je pojurio veliki broj igrača u MOZZARTU. Sve se očigledno unapred znalo u ovom duelu egipatske lige, gde je čuveni Zmalek odbranio sa lakoćom i status favorita i naš tip.

ISMAIL - GAZI (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Današnje tri utakmice Egipta 1 završena su, sve odreda pobedama domaćina. Tako je bilo i u Ismailiji gde je domaći tim bio ubedljiv protiv gostiju iz El Mahale.

ALŽIR - LIBERIJA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 5:1

Iako je gost poveo u 24. minutu golom Dorlijaa anzslužiniji za to ej bio Amura,  ovog pirjateljskog susreta zapasnoafričkih zemalja, brzo je sve došlo na svoje mesto. Šta više pukla je petarda u golu Liberije!

PRECRTANO

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva