REZZIME DANA (nedelja): Barsa izneverila, Napoli opet razočarao

Vreme čitanja: 4min | ned. 08.10.23. | 23:56

Pogledajte ko vam je 8. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - KELN (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:0

Keln je postao najnovija žrtva ekipe Ćabija Alonsa. Jarčevi su nastradali na Baj areni sa tri lopte u svojoj i ni jednoj u protivničkoj mreži, a i ovaj duel potrdio je Viktora Bonifejsa, kao jednu od nekoliko najboljih kupovina prethodnog letnjeg prelaznog roka, računajući kompletnu transfer pijacu. Leverkuzen je ovim trijumfom ostao lider Bundeslige s bodom više od Štutgarta, a po dva više od Bajerna i Borusije Dortmund.

Opširnije OVDE.

MARSELJ - AVR (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Olimpik iz Marselja je konačno došao do daha! Posle šest utakmica bez pobede, na Velodromu je savladan Avr 3:0 (2:0), tako da Đenaro Gatuzo i njegovi izabranici na reprezentativnu pauzu idu mirnih glava. Temperamentni Italijan uspeo je da podigne ekipu posle poraza od Pari Sen Žermena (0:4), Monaka (2:3) i ispuštenih 2:0 u Ligi Evrope protiv Brajtona (2:2).

Opširnije OVDE.

BAJERN - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:0

Kladioničarskim žargonom rečeno, Bajern igra „dva plus“ od početka sezone. Nepogrešivo. Danas je u tu kvotu upao i Frajburg, za kojeg se verovalo da bi mogao da naudi Bavarcima. Umesto toga, jedva da su gosti poneki put prešli centar.

Opširnije OVDE.

SPORTING - ARUKA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:1

Sporting je letos postavio rekord, nikada nikoga nije platio kao Viktora Đekereša i – nije zažalio. Zadovoljno trljaju ruke na stadionu Žoze Alvalade, investicija od 20.000.000 evra uveliko im se isplaćuje. Švedski reprezentativac mađarskih korena nastavio je tamo gde je stao na Ostrvu, posle Čempionšipa golmane teroriše i u Primeiri. Od dolaska u lisabonski Sporting već je dao osam golova, gotovo da u proseku na svakoj utakmici trese mrežu. Pocepao je i Arukinu, međutim, ovoga puta spasilac je bio Hidemaso Morita.

Opširnije OVDE.

PORTO - POTIMONENSE (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 1:0

Porazi od Benfike i Barselone prekinuli su niz vrlo dobrih rezultata Porta. Zmajevi su se na željeni kolosek vratili minimalnim trijumfom protiv Portimonensea (1:0). Strelac pobedonosnog gola bio je Brazilac Evanilson u 9. minutu. Pogodak Južnoamerikanca u uvodnom periodu susreta ispostavio se i kao jedini viđen danas na Dragau.

Opširnije OVDE.

AJNTRAHT - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Posle pet prvenstvenih kola bez trijumfa, Ajntraht je osetio ukus pobede. Tim iz Frankfurta uspeo je da posle više od mesec i po dana osvoji ceo plen na bundesligaškom bojištu i savladavši Hajdenhajm (2:0) stigne do drugog slavlja u sedam kola. Novajlija u Bundesligi postao je tek druga žrtva Ajntrahta. Prošlogodišnji osvajač Lige Evrope prethodno je savladao samo Darmštat, takođe klub koji je letos iz Cvajte ušao u viši rang.

Opširnije OVDE.

REN - PSŽ (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:3

Igraju Sveci prilično promenljivo ove jeseni, a ogromne kritike svalile su se na pleća Luisa Enrikea nakon ubedljivog poraza u Ligi šampiona od Njukasla 4:1. Radi mira u kući i za poboljšanje atmosfere bar na kratkoročno značiće Parižanima trijumf na Roazon parku. Nakon trijumfa protiv Rena PSŽ zauzima treće mesto u Ligi 1 sa dva boda manje od Monaka, a jednim manje od drugoplasirane Nice.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VILJAREAL - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Las Palmas je priredio jedno od najvećih iznenađenja ove sezone u La ligi. Ekipa koja šest godina nije uspela da slavi u gostima u španskoj eliti, savladala je Viljareal na njegovom Madrigalu. Ekipa sa Kanarskih Ostrva do ovog kola postigla je najmanje golova u ligi, van svog stadiona nikome nije zatresla mrežu od 2018. (u La ligi), pa je malo ko očekivao da će se omrsiti protiv Žute podmornice.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - FIORENTINA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:3

Nije to taj Napoli koji je s Lučanom Spaletijem žario Serijom A prethodne sezone. Činilo se da će njegov naslednik Rudi Garsija uspeti da dovede tim sa stadiona Dijego Armando Maradona bar do nivoa da liči na onu ekipu iz prethodne sezone, kada je vezao četiri meča bez poraza, od toga dve uzastopne pobede. Danas je Viola prekinula dobar niz rivala i pretekla ga na tabeli, poštp je sada četvrtoplasirana, jedno mesto iznad Napolitanaca.

Opširnije OVDE.

GRANADA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:2

Ponovo je Barsa kiksirala. Drugi put u poslednja tri kola odigrala je nerešeno i tako uvećala zaostatak za Realom na tri boda. Bila je Blaugrana na ivici poraza, ali se spasila u poslednjih desetak minuta. Ipak, daleko je to od zadovoljavajućeg ishoda za Ćavijev tim. Meč je obeležio supertalentovani dvostruki strelac za Granadu 22-godišnji Brajan Saragosa.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedanaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara