REZZIME DANA (nedelja): Španci napravili karambol

Vreme čitanja: 5min | ned. 04.02.24. | 23:06

Pročitajte ko vam je doneo novac 4. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NAPOLI - VERONA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Najveću glavobolju u Napulju ne izaziva poslednjih godina dolazak ni Juventusa, ni Intera, Milana, nego – Verona. Negde nešto u žuto-plavima ima što dovodi do ludila šampiona Italije. Kao što kriptonit muči Supermena, tako i Mastifi izluđuju Napolitance i ta muka se umalo nastavila i ove godine. Bila je Verona nadomak novog iznenađenja na “Maradoni”, ali… Situaciju na terenu okrenuo je Siril Engonge. Čovek koji je pre nekoliko dana došao iz Verone u Napoli. Trener Macari nije imao kud, poslao je Belgijanca na teren u 62. minutu i pogodio. Engonge je doneo izjednačenje, vratio je šampionu vazduh u pluća, da bi Kvarachelija doneo pobedu pogotkom u 87. minutu – 2:1.

Opširnije OVDE.

LIL - KLERMON (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 4:0

Pravovremeno je reagovao Lil na minuloj zimskoj pijaci i praktično ukrao Kardifu već viđeno pojačanje, međutim angažman Andreja Ilića predstavljaće zalog Francuza za budućnost jer je sadašnjost kluba kada je u pitanju ofanziva u rukama Džonatana Dejvida. A sudeći po igrama, kanadski golgeter nema nameru da podeli minute sa Srbinom, kojem je umesto dobrodošlice odmah nagovastio da će morati da se naoruža strpljenjem dok bude čekao šansu sa klupe. Sa dva gola Dejvid je trasirao pobedu Lila na domaćem terenu protiv Klermona, nastavio sa sjajnim partijama u 2024. godini i poveo klub do dragocenog trijumfa (4:0) u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 2:0

Priča o borbi za titulu je davno završena, ali kakva je kriza ščepala Red Bul Lajpcig, počelo je i mesto u Ligi šampiona za sledeću sezonu da mu izmiče iz ruku. U četiri poslednja kola: remi, pa tri poraza u nizu. Ali, našao je Crveni bik svetlo na kraju tunela. Protiv koga drugog nego protiv ove sezone neprepoznatljivog Union Berlina – 2:0.

Opširnije OVDE.

INTER - JUVENTUS (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Verovatno je bod na Meaci bio prihvatljiv ishod za Juventus i održao bi ga u ravnopravnoj trci sa najvećim rivalom ali Inter je više želeo pobedu i ključni iskorak u trci za skudeto. I napravio ga je. Srećno ali zasluženo, Nerazuri su minimalcem rešili Derbi Italije u svoju korist i napravili verovatno ključni korak ka osvajanju 20. skudeta i prišivanju druge zvezdice iznad grba.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:0

Serija pobeda Benfike nastavljena je večeras protiv Žil Visentea (3:0), te su Orlovi iz Lisabona iskoristili odlaganje Sportingove utakmice da preuzmu čelo šampionske trke. Dva gola posle kornera u prvom poluvremenu najavila su 16. pobedu u šampionatu branioca krune koji je istovremeno nastavio niz prvenstvenih utakmica bez poraza dug 19 koraka.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MONAKO - AVR (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:1

Trebalo bi golman da bude gospodar kaznenog prostora, da caruje u petercu i kupi sve lopte. Kada je neodlučan – to napravi problem. Zbog nesigurnosti Filipa Kuna i diskomunikacije Monako danas ispašta. Klub iz Kneževine ispustio je pobedu i pepustio bod Avru, a tragičar je Jusuf Fofana – 1:1 (0:0). Veze su danas u Kneževini nakratko bile u prekidu, a on je skupo koštao Monako. Samo što je domaćin poveo preko Visama Ben Jedera, dok su navijači još proslavljali pogodak i proboj na treće mesto u Ligi 1, primio je pogodak. I to zbog loše komunikacije…

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - KADIZ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Došli su fudbaleri Kadiza na Madrigal sa namerom da ostanu neporaženi. Od prvog minuta su igrali povučeno i vrebali grešku rivala pa da zaprete iz kontre. Nisu je dočekali, ali su svoj cilj ispunili odigravši 0:0. A umalo i da izabranici Maurisija Pelegrina nadmaše očekivanja. U 86. minutu Lukas Pires je oštro šutirao iz slobodnjaka, ali je Filip Jorgensen bio dobro koncentrisan i stigao da se postavi gde treba.

Opširnije OVDE.

BETIS - HETAFE (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Da ga nema, možda bi potonuo. Ovako, Betis i Isko su oformili partnerstvo koje prerasta u romansu. Toliko uverljivu, da bi je publika sa tribina stadiona „Benito Viljamarin“ opet pevala. Jedino što ovog puta nije bilo dovoljno za potpunu radost, jer je iskusni vezista „samo“ sprečio potonuće ekipe iz Sevilje u obračunu sa Hetafeom – 1:1. I to iz prvog jedanaesterca u korist Verdiblankosa posle skoro godinu dana. Toliko je prošlo od 24. februra prošle godine kad je na gostovanju Elćeu Vilijan Žoze pogodio sa 11 metara za preokret 3:2. I posle toga 38 utakmica niko se nije usudio da pokaže na belu tačku u korist Betisa.

Opširnije OVDE

PANATINAIKOS - OLIMPIJAKOS (tip X2, kvota 1,54) - rezultat 2:0

Postala je liga Grčke jedna od najzanimljivijih i najneizvesnijih u Evropi u poslednje dve-tri godine. I ove će biti napeto do kraja, pošto su se tri kluba izdvojila na vrhu, a sabila su se u tri boda. Ali, novitet je da među njima nije – Olimpijakos. Naravno, daleko je kraj sezone i nisu sve lađe potonule crveno-belima iz Pireja, ali večeras su izgubili večiti derbi od Panatinaikosa i sada su već u ozbiljnom zaostatku za triom ispred koji čine PAOK, AEK i Panatinaikos. Pred praznim tribinama PAO je bio bolji tim od Olija i slavio sa 2:0, čime se odvojio od najvećeg rivala za šest bodova.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Zaigrao slučajno, pogodio namerno. Samo što za pobedu dovoljno bilo nije. Malo ko je mogao da pretpostavi da će Braim Dijas izrastu u jednu od centralnih figura madridskog derbija, ali reflektori stadiona „Santjago Bernabeu“, iznenada upereni ka licu mladog ofanzivca ne da ga nisu preplašili, nego su ga motivisali i učinili protagnoistim utakmice u kojoj je Realu bilo potrebno da izdrži samo nekoliko desetina sekundi kako bi savladao Atletiko i stekao veću prednost u odnosu na drugoplasiranu Đironu, međutim, umesto četiri, ima samo dva bod više. I dalje je trka u Primeri otvorena.

Opširnije OVDE.




tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara