REZZIME DANA (petak): Polovičan učinak, gosti obarali tikete

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.03.21. | 23:37

Pogledajte ko vam je 12. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LACIO - KROTONE (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:2

Ekipa Simonea Inzagija se danas ozbiljno pomučila sa Krotoneom i njegovim raspucanim našadačem Simijem, ali je u samoj završnici uspela da slomi otpor borbenog rivala. Spas za Nebeskoplave je stigla sa klupe za rezervne igrače, u vidu Felipea Kaiseda, koji je postavio konačan rezultat u 84. minutu, na asistenciju Gonzala Eskalantea.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - SPECIJA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:1

Odlika jakih, moćnih: mogu da prespavaju veliki deo utakmice, da je potroše u ničemu, čistom tumaranju po terenu. A, onda im je minut-dva dovoljno da reše meč i udare novu recku. Taj manir je Boginja iz Bergama demonstrirala večeras rezultatski ubedljivim trijumfom nad Specijom.

Opširnije OVDE.

LUDOGOREC - ARDA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:0

Daleko je Ludogorec u evropskim okvirima od onog tima koji je pre nekoliko sezona igrao bitnu ulogu, ali je u domaćem prvenstvu i dalje strah i trepet. Nezamislivo je da titula ne završi u Razgradu. Ne blista Ludogorec, ali ima dovoljno znanja i iskustva. Zna kako se osvaja titula, a nema ničeg lepšeg nego kada se do pobede dođe u 96. minutu.

NAC BREDA – HELMOND (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:2

Kada igra NAC Breda festival golova je zagarantovan. Drugo kolo u nizu na njihov meč ulazi u 5+ a četvrtu utakmicu zaredom Breda postiže tri gola. Posle mladog AZ-a stradao je Helmond. U strašnoj je seriji Breda, najboljoj od svih timova u drugoj holandskoj ligi. Prednost vodećeg dvojca je istopljena, diše im NAC za vratom.

NEC – PSV II (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 2:0

Raspucao se NEC. Pobeda protiv mladog PSV-a se nijednog trenutka nije dovodila u pitanje. Imao je NEC poteškoća da probije bedem PSV-a, ali je bilo samo pitanje trenutka kada će brana bući. Havijer Fet je otključao gost, a Ranhelo Janga pečatirao četvrti uzastopni trijumf.

PRECRTANO
REMS - LION
(tip 2, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Posustaje Lion polako. Gubi dah i korak za Lilom. Daleko od toga da je zaostatak nenadoknadiv, ali je primetan pad Lavova. Upisali su samo dve pobede u prethodnih pet kola, a protiv Remsa su mogli da ostanu i bez tog jednog boda. Rezervista Kadevere je u 96. minutu matirao Predraga Rajkovića i doneo utešni bod.

Opširnije OVDE.

ŠARLROA - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Poremetio je virus korona ekipu Klub Briža. Gospodar Belgije je ispao iz ritma, ali i iz kupa i Lige Evrope. Srećom, u prvenstvu ima veliku bodovnu zalihu. Proći će izvesno vreme dok sastav Filipa Klemana ne povrati ubilački instinkt. Do tada, timovi će uspevati da otkinu deo plena Brižu.

AUGZBURG – M’GLADBAH (tip 2, kvota 1,97) – rezultat 3:1

Raspad sistema u Borusiji Menhengladbah. Sve je krenulo po zlu kada se doznalo da će Marko Roze u Dortmund i od tada agoniji nema kraja. Šta god pokušali da urade, palo je u vodu. Više od mesec dana Ždrepci nisu videli tri boda. I neće još neko vreme ne podese li glavu i nišanske sprave. Štima sve u Borusiji do završnice, a onda potop. Žrepci promašivali, Augzburg kažnjavao.

Opširnije OVDE.

NJUKASL – ASTON VILA (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 1:1

Da je neko ponudio Svrakama pola plena pre početka utakmice, teško da bi bile zadovoljne. Ipak im gori pod nogama. Ali, ovih 1:1 protiv Aston Vile, s obzirom na tok utakmice, može da se slavi kao ubedljiva pobeda. Jer, izbegao je Njukasl za koju sekundu giljotinu na svom Sent Džejms Parku. Pravi čovek na pravom mestu bio je Džamal Lasels, koji je u 94. minutu skočio na petercu i udarcem glavom doneo Njukaslu bod.

Opširnije OVDE.

SPAL – VIRTUS (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:0

Poljuljan je Spal. Više ne može da dobije ni fenjeraša. Opasno škripi u napadu. Na poslednja tri meča postigao je Spal samo jedan gol. Najgora odbrana Serije B zatvorila mu je put do gola, ali valja napomenuti da se Virtus Entela stabilizovao. Upisao je četiri vezana remija i treći meč zaredom nije primio gol.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara