©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Zvezda i Dinamo šokirali, Čuka i ostali ispoštovali

Vreme čitanja: 3min | pet. 16.07.21. | 22:48

Pogledajte ko vam je doneo novac 16. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ČUKARIČKI - VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Nova sezona Superlige je krenula – kao na struju. Prva utakmica i odmah je bilo svega: isključenja, evrogola, rasističkih uvreda, onda trenera koji je na poluvremenu završio meč i na kraju – preokret. A, da, bilo je i VAR intervencije, doduše bez posledica.

Opširnije OVDE

TOBOL - ATIURAU (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Zoran Tošić je postigao je novi pogodak za Tobol, ponovo u Kupu Kazahstana. Na poslednja dva meča to mu je treći. Upisao se u strelce iako je bio na klupi do 60. minuta. Tobol je dobio meč protiv Atiraua sa 2:0, a Tošić je bio strelac drugog pogotka, postignut u 90. minutu.

Opširnije OVDE

KLUŽ - UNIVERZITATEA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:2

Namučili su se aktuelni šampioni Rumunije iz Kluža, na jedvite jade su odbranili svoj stadion dr Konstatin Radulesku. Univerzitateea iz Krajove se pokazala kao tvrd orah, koji je na kraju, golom Petrila u 75. minutu ipak pukao.

SLUTSK - BATE B. (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 3:4

Nepotrebne probleme, i to velike napravili su sebi igrači tima iz Borisova. Vodili su sa 4:0, već do 41. minuta, a onda dozvolili da strahuju nad bodovima u poslednjoj četvrtini ove veoma interesantne i napete utakmice.

L. ĐERE - N. BASILAŠVILI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

U borbi za finale gledaćemo srpski derbi, jer će Krajinović igrati protiv Đerea. Teniser iz Sente je eliminisao bolje rangiranog tenisera, koji je imao status trećeg nosioca. Ali, Đere, koji je specijalista za šljaku, pregazio je Gruzina sa 6:2, 6:2.

Opširnije OVDE

S. CICIPAS - F. KRAJINOVIĆ (tip 2, kvota 5,30) - rezultat 1:2

Ovo je treći put u karijeri da su Filip i Stefanos odmerili snage, a Grk je do danas vodio 2:0 u pobedama i bio je favorit da upiše i treću. Ali, očigledno je da je Cicipas doživeo drastičan pad forme.

Opširnije OVDE

K. BUSTA - LAJOVIĆ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Lajović je u prvom setu poveo sa 4:0, ali mu ni to nije pomoglo da dođe do celog plena. Zakomplikovao je sebi posao, dopustio protvniku da vrati dva brejka i onda je Španac dobio taj-brejk. Nekako je posle takvog seta očekivano da teniser padne u igri, što se i dogodilo Lajoviću.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

DINAMO Z. - SLAVEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:2

Za prognoze je svakako rano, ali valja podvući da je Dinamo uglavnom bio bezidejan, dekoncentrisan i nervozan. Uostalom, greške iz prve utakmice protiv Valura u prvoj kvalifikacionoj utakmici za Ligu šampiona mogle su ovako nešto da nagoveste.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - VOJVODINA (tip 1&3+, kvota 1,52) - rezultat 0:0

Projektovana šampionska žurka, izazvana povratkom publike na Marakanu, pretvorila se u utakmicu velike glavobolje za tim Dejana Stankovića i šefa stručnog štaba crveno-belih.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - VOJVODINA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 0:0

Crvena zvezda je upirala, pokušavala, napadala u talasima preko bokova, ali nije uspela da skrši otpor gostiju. Poneće Dejan Stanković pun kofer problema na daleki put u Almati gde će crveno-beli igrati prvi evropski meč.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara