undefined
undefined

REZZIME DANA (ponedeljak): Ispoštovali klubovi sa severa, prodali Benfika i Kristal Palas

Vreme čitanja: 4min | pon. 29.06.20. | 23:40

Pogledajte ko vam je 29. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

HEKEN - HELSINGBORG (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:0

Tri remija u isto toliko početnih kola švedskog prvenstva naređao je Haken i bio je red da proradi. U četvrtoj rundi konačno se i to desilo iako je protiv fenjeraša Helsinborga bilo teže nego što se očekivalo. Ceo sat morao je domaćin da čeka na gol odluke, čak mu je u tome pomogla nespretna odbrana rivala, ali poklonu se u zube ne gleda, a Norvežanin Aleksandar Soderlund je bio neumoljiv i omogućio vam da zaokružite keca.

ODENZE – LINGBI (tip 1, kvota 1,75), rezultat 3:1

Potvrdio je Odenze status favorita, ali se pošteno prezonijio da bi osvojio tri boda. Počelo je loše za domaćina, jer je Enghard u 36. minutu iznenađujuće doveo Lingbi u vođstvo, ali je Odenze u nastavku dodao gas i preokrenuo meč. Najpre je sa penala u 59. minutu na 1:1 poravnao Svendsen, zatim u 84. Frojker pogodio za 2:1, a pečat na meč udario Jebali u trećem minutu nadokande.

BREJDABLIK – FJOLNIR (tip 1, kvota 1,35), rezultat 3:1

Lak posao za favorita koji gazi na početku novog šampionata Islanda. Ovo mu je bila treća pobeda u ligi, a sve je za domaćina išlo kao podmazano, jer je poveo već u 9. minutu. Doduše, malo mu je pomogao Johan Gunarson, jer početkom drugog poluvremena nije iskorisito penal, što je Brejdablik lako kaznio i do kraja postigao dva gola, pa iako su gosti iz drugog penala bili precizniji, trijumf favorita nije bio ugrožen.

FILKIR – GROTA (tip 1, kvota 1,63), rezultat 2:0

Još Grota nije dala gol otkako se lopta zakotrljala na Islandu i toj tradiciji ostala je verna u trećoj rundi. Jeste odolevala sat vremena, ali kad je jednom poklekla spasa joj nije bilo. Junak meča bio je Valdimar Ingimundarson, koji je dao dva gola i tako trasirao put ka pobedi.

BENEVENTO - JUVE STABIJA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Benevento nije propustio šansu da i matematički overi povratak u Seriju A osam kola pre kraja. Iako su već od 24. minutu igrali sa igračem manje posle isključenja Luke Kaldirole. Ipak, i sa desetoricom fudbalera na terenu, Benevento je pokazao klasu i zašto je najbolji tim Serije B. Čovek odluke je bio iskusni napadač Marko Sau koji u 71. minutu lukavo namirisao grešku gostujuće odbrane, a onda majstorskim lažnjakom prevario golmana i postigao gol vredan plasmana u Seriju A.

Izveštaj pročitajte OVDE.

PASOŠ FEREIRA - PORTO (tip 2, kvota 1,50), rezultat 0:1

Sigurna igra lidera i minimalno, ali zasluženo slavlje koji je stekao šest bodova prednosti u odnosu na Benfiku pet kola pre kraja. Odluka je pala već na početku, kad je Šensel Mbemba pogodio posle odbitka u kaznenom prostoru i obradovao sve koji su čekali dvojku.

Izveštaj pročitajte OVDE

HETAFE – SOSIJEDAD (tip 1, kvota 2,60), rezultat 2:1

Do prekida sezone je mirisalo da bi Real Sosijedad i Hetafe mogli da budu najprijatnija iznenađenja španske Primere i da bi mogli do Lige šampiona. Različitim fudbalskim stilovima, ali zasluženo. Otkako se sezona nastavila, oba tima su izgledala neprepoznatljivo i u četiri kola nisu znali za pobedu što ih je izbacilo iz pol pozicija za četvrto mesto i Ligu šampiona. Pred večerašnji međusobni okršaj se znalo da će poraženi i definitivno ispasti iz trke, a da bi remi unazadio oba tima. Na kraju je Hetafe izmuzao pobedu od 2:1 na mišiće, vratio se u trku za Ligu šampiona, a Real Sosijedad ostavio da se pita šta se desilo. Baskijski tim je upisao četvrti poraz zaredom, pao na sedmo mesto i sva sreća pa ima šansu i u finalu Kupa kralja da se domogne Evrope.

Izveštaj pročitajte OVDE.

PRECRTANO

MARITIMO - BENFIKA (tip 2, kvota 1,50), rezultat 2:0

Benfika ne može da se sastavi. Morala je večeras da dobije kako bi pritisla Porto, ali je umesto toga još jednom razočarala navijače. Ovo joj je drugi uzastopni poraz, a čak 20. izgubljeni bod od mogućih 30 na raspolaganju u poslednjih deset kola. Imali su gosti inicijativu, šanse, ali ne i realizaciju, pa su još iz dve polukontre matirani i sve ukazuje da će morati da predaju titulu.

Izveštaj pročitajte OVDE.

KRISTAL PALAS - BARNLI (tip 1, kvota 2,40), rezultat 0:1

Do večeras su bili susedi na tabeli, imali su isti broj bodova, tradicija je bila na strani domaćina koji jie dobio poslednja četiri međusobna duela, ali Barnli je iznenadio Kristal Palas u Londonu. Sredinom drugog poluvremena kapiten gostiju Ben Mi sjajno je reagovao prilikom prekida i rešio meč, a vas ostavio bez dobitka.

Izveštaj pročitajte OVDE.

SPECIJA – PIZA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:2

Imala je Specija zicer na svom terenu da preuzme drugu poziciju na tabeli koja vodi direktno u Seriju B, ali je napravila veliki kiks. Prekinula je seriju od četiri pobede na svom terenu pošto je izgubila od osrednje Pize. Iako je povela posle 26 minuta igre, Specija je ostala i bez boda pošto je izjednačujući gol primila u finišu prvog poluvremena, a drugi u 85. minutu kada je jurila ceo plen.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara