©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Maštovito klađenje i dašak sreće izvukli su teško veče

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.11.21. | 23:07

Pogledajte ko vam je doneo novac 8. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
TENERIFE - ĐIRONA (tip 1X&2+, kvota 1,77) - rezultat 2:1

Tenerife je opravdalo ulogu favorita, ali se ni Đirona nije jeftino predala. Tek je Enrik Galjego u 80. minutu slomio žilavi otpor gosiju i postavio konačan rezultat.

CSKA S. - CSKA 1948 (tip 1&2+, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Minimalac na Stadionu bugarske armije u Sofiji na duelu dva "bratska" kluba. Strelac jedinog pogotka u prestonici Bugarske bio je Holanđanin Jurgen Matheij nakon pola sata igre.

RADNIČKI K. - MLADOST L. (tip 2, kvota 3,15) - rezultat 1:2

Jasno je Kragujevčane u nastavku sezone očekuje grčevita borba za opstanak, dok je Mladost, nakon užasnog starta sezone i šest uzastopnih poraza, sada upisala i četvrtu pobedu iz poslednjih pet kola i krenula da se penje na tabeli.

Opširnije OVDE

KLINČENI - RAPID BUK. (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:3

Mudar odabir igre velikog broja kladilaca danas u MOZZARTU. Pretio je domaćin da sruši veliki broj tiketa, ali je gost uz pomoć arbitara, tačnije dva dosuđena penala uspeo da se provuče.

PRECRTANO
NASIONAL - ŠAVES (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 1:1

Takođe jedan od omiljenih tipova danas u MOZZARTU, ali ovaj nije prošao, Šta više, bio je baš daleko jer je gost vodio sve do 94. minuta kada je Rošez postavio konačan rezultat.

SLOBODA - VELEŽ (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Podela bodova na stadionu Tušanj. Poveo je gost iz Mostara preko Brandaa u 15. minutu, a konačan rezultat i kakav-taakav spas za domaći tim, postavio je Novosađanin Miloš Zličić u četvrtom minutu sudjskog nastavka.

KONKERU - SEDAN (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 1:1

Još jedan današnji fudbalski meč koji je završen ovim rezultatom i tako "poništio" mnoge tikete. Sve je bilo rešeno u prvih pola sara meča u Konkarnou, too kojih je i postavljen konalan rezultat.

RADNIČKI K. - MLADOST L. (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:2

Koronu su nekako preležali, ali formu ne uspevaju da pronađu. Radnički iz Kragujevca je na koncu 16. kola Superlige ubeležio i šesti uzastopni poraz, pošto je Mladost slavila na Čika Dači.

Opširnije OVDE

CIBONA - KRKA (tip VIŠE 154,5, kvota 1,85) - rezultat 90:52

Nije uspela Cibona da upiše i treću "stotku" ove sezone (obe u hrvatskom prvenstvu), ali je ostvarila jednu od najubedljivijih pobeda u istoriji ABA lige. Čak 38 poena razlike! Posle tri uzastopna poraza, Zagrepčani su se silovito vratili na pobednički put, a ceh je platila Krka.

Opširnije OVDE


tagovi

rezime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara