Najnovije vesti

REZZIME DANA (ponedeljak): Redsi su nekom majka, a nekom maćeha

Vreme čitanja: 3 minuta

©Shutterstock

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LIDS - LIVERPUL (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 1:1

Liverpul je od starta je pokazao želju da se kući vrati sa tri boda, imao je problema u realizaciji, ali je iskoristio poklon domaćeg sastava i poveo. Ipak, buđenje Lidsa u poslednjih pola časa i gol Dijega Ljorentea u završnici vredan jednog boda.

Opširnije OVDE 

BASTIJA - SPORTING L. (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Ponosni Korzikanci sačuvali su svoje kamenito ostrvo, dom Napoleona Bonaparte odbranjenili su od navale iz Liona. Bastija ostaje sa ova tri boda na prvoj poziciji francuske Lige 1 i već sada može da slavi povratak u elitu.

PSV II - DE GRAFŠAP (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 0:2

De Grafšap nas večeras nije razočarao i pkazao drugom timu giganta iz Ajndohevna da mu je mesto mesto u Holandiji 2. A njemu u Erediviziji pošto drži drugo mesto i sve je bliži da se direktno da se vrati u elitu.

ALTAJ - ALDANA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Popodnevno odmeravanje u Turskoj 2 na koje smo upozoravali. Svašta je moglo da se očekuje, ali ne i baš ovako ubedljiva pobeda domaćina. U svakom slučaju, važno da je kec prošao.

PRECRTANO

LIDS - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 1:1

Liverpul koji želi da se odmetne od evropske konkurencije uspeo je da dođe samo do boda protiv tima koji se tek vratio u najviši rang.

Opširnije OVDE 

RANDERS - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 0:0

Posle Lids - Liverpul najigraniji par dan. Ali i tip... Nažalost prazne puške u danskoj Superligi na stadionu Sefeus park. Vodseći Midtjiland je došao po ceo plen, ali će mu i ovaj bod biti dovoljan da zadrži, sada smanjenu prednost nad Bronbijem.

LEGANES - PONFERADINA (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 1:1

Jedan među najigranijim tipovima dana, delovalo je da će proći, mada je već iz kvote bilo jasno da neće biti lako. I beše tako. Serhio Gonzales je u 32. minutu doneo željeno vođstvo domaćina, ali je Oskar Sijelva 15 minuta pre kara postavio konačan rezultat.

KAIRAT - TOBOL (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:2

Jedno od iznenađenja dana, ne samo što se golova tiče, već nije došao ni kec koji je veliki broj kladilaca igrao u MOZZARTU. Mora se istaći da je to "zasluga" bivšeg napadača Voše i Partizana, Nemanje Nikolića strelca za goste drugog pogotka čime je postavio konačan rezultat u 70. minutu.

ALMERIJA - ESPANJOL (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 1:1

Umaru Sadiku je ovo 16. gol u Segundi ove sezone, a dva je postigao i u Kupu kralja. Posle svakog Sadikovog gola u Humskoj zadovoljno trljaju ruke...

Opširnije OVDE

TRIESTINA - SUDTIROL (tip 2, kvota 1,97) - rezultat 3:2

Derbi samog severa Italije u tamošnjoj Ligi C. Vodio je domaćin sa čak 3:0 već do 61. minuta, ali se opustio i dozvolio gostima sa Alpa da 14 minuta kasnije priću na pogodak zaostatka. To je ipak bilo nedovoljno da prođe ovaj kladilački tip.

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva