REZZIME DANA (sreda): Sa Bajernom nema šale, ali šta reći o agoniji u engleskom Čempionšipu...

Vreme čitanja: 4min | sre. 11.12.19. | 23:18

Pogledajte ko vam je 11. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

OLIMPIJAKOS - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0
Sve što je Zvezda gradila 86. minuta, srušio je Brazilac Žander. Nerazumnim potezom i igranjem rukom, bez ikakve potrebe, snažni bek bacio je pod noge sve. I sreću koju je pratila crveno-bele i vanserijsku partiju Milana Borjana, i povremeno hrabru igru čete Vladana Milojevića. Kada se činilo da je nada šampiona Grčke umrla na rukavicama Milana Borjana, Olimpiajkos je dobio „gurku“ u vidu pomračenja uma Brazilca ŽanderaEl Arabi takav poklon nije da odbije, poslavši tim iz Pireja u narednu rundu Liga Evrope: Olimpijakos – Crvena zvezda 1:0.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:4
Krenuli su igrači Dinama sjajno ubedljivom pobedom protiv Atalante, ali su protiv Šahtjora u dva meča ispali naivni i nisu mogli očekivati da se večeras iščupaju protiv Mančester Sitija – 1:4. Iako su odlično krenuli. Agresivnim i napadačkim fudbalom u prvih desetak minuta, Dinamo je pomalo i šokirao Siti da bi majstorijom Danija Olma 10. minutu zasluženo poveo. Strašan volej je uhvatio Španac i pokazao da zaslužuje da igra ovo takmičenje u dresu nekog mnogo moćnijeg kluba. Ali, onda je Siti uključio mašinu. I sve je bilo vrlo brzo gotovo.

Opširnije OVDE.

BAJERN MINHEN - TOTENHEM (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Onih 2:7 iz Londona ne dešavaju se svaki dan. Mora da se namesti, da svaki šut gađa metu. Nije to bio realan prikaz odnosa snaga. Ali čak i kad je igra sasvim “obična“, kad nema prevelikih šokova, kad nema ničeg što iskače iz okvira svakodnevnih fudbalskih zbivanja, ostaje činjenica: Bajern je prosto bolji tim od Totenhema. Ne toliko da mu da sedam golova, ali da se sastanu 10 puta u devet susreta verovatno bi Bavarci slavili. Na kraju takmičenja u Grupi B Lige šampiona na Alijanc Areni još jedna uverljiva pobeda nemačkog šampiona, ne toliko surova, ali opet čista kao suza – 3:1 za Bajern.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - REAL MADRID (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:3
Nije igrao Real u najjačoj postavi, ali je ipak pokupio sva tri boda u Belgiji. Doduše, nije to bilo previše lako, ali pobeda je na kraju jedino što se piše. Vanaken je u 55. minutu poništio pogodak koji je postigao Rodrigo samo dva minuta ranije, ali su Žunior Vinisijus i Luka Modrić ipak prevagnuli tas na stranu Kraljevića.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:0
Krenulo je šokantno, promašenim penalom Tripijea, ali mogli ste lakše da dišete kada je najstrožu kaznu nekih 15 minuta kasnije konvertovao Žoao Feliks. Lokomotiva jeste pretila, ali je Felipe uspeo da golom u 54. minutu rešio i sve preostale nedoumice oko toga ko će na ovom meču da pokupi bodove. Još jedan uspešan par za vas večeras.

Opširnije OVDE.

PSŽ - GALATASARAJ (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 5:0
Kada PSŽ igra kod kuće, problema jednostavno nema. Galatasaraj je danas "popio" petardu u srcu Francuske, a Sveci su mogli da trijumfuju i znatno ubedljivije. Toliko dobro su večeras odigrali Parižani, da se pet različitih strelaca upisalo na listu večeras. Ikardi, Sarabija, Nejmar, Mbape i Kavani su potpisali ubedljiv poraz turske ekipe koja napušta takmičenje, pošto nije uspela da se kvalifikuje ni za Ligu Evrope u koju ide Klub Briž.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ŠAHTJOR - ATALANTA (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 0:3
Tim iz Bergama je večeras napravio podvig pobedom nad direktnim rivalom Šatjorom u gostima (3:0) i tako je preskočio Ukrajince kojima je bio dovoljan i bod. Sva sreća koja je pratila Šahtjor u dvomeču sa Dinamom, večeras mu je okrenula leđa. Atalanta je odigrala odličan meč i pokvarila vam planove večeras.

Opširnije OVDE.

BAJER LEVERKUZEN - JUVENTUS (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:2
Pobeda je ovde bila neophodna Bajeru iz Leverkuzena, kako bi se eventualno upustio u borbu za drugo mesto, ali je trijumf na kraju odneo Juventus. Doduše, i bez obzira na to, Nemci će nastaviti svoj put u Evropi, pošto je Lokomotiva izgubila u Moskvi i tako ispustila šansu da ih pretekne na tabeli. Večeras su Ronaldo i Iguain bili ti koji su srušili tikete. Šteta...

Opširnije OVDE.

SVONSI - BLEKBURN (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1
Labudovi nisu poleteli večeras u Velsu i nekako su pokazali da nakon onog blistavog starta Čempionšipa sve više liče na neko "ružno pače", pošto su sve dalje i od mesta koje vodi u plej-of. Večeras je na Liberti došla ekipa Blekburna koja je pokupila jedan bod, a vrlo lako je mogla i sva tri. Povela je preko Grejema u 4. minutu, Aju je doduše uzvratio samo šest minuta kasnije, ali nije iskoristila mogućnost da napadne sa igračem više u drugom poluvremenu, pošto je nakon crvenog kartona Kerola, priliku da ranije ode na tuširanje dobio i Dek. Na snazi je do kraja ostao remi - 1:1 (1:1).

BIRMINGEM - KVINS PARK RENDŽERS (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 0:2
Hteo je Birmingem da veže peti meč bez poraza, a zapravo je Kvins Park Rendžers nastavio sjajan pohod ka samom vrhu. Gosti iz Londona su vezali treći meč bez neuspeha, pošto su nakon remija sa Derbijem i pobede nad Prestonom večeras meru uzeli i Birmingemu. Verovatno i presudan je bio gol Hola u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, da bi pobedu zacementirao Osaji-Semjuel u 67. minutu. Ništa od "jakog" keca.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara