undefined
undefined

REZZIME DANA (subota): Englezi redom obarali

Vreme čitanja: 4min | sub. 17.04.21. | 23:00

Pogledajte ko vam je 17. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

VOLFZBURG - BAJERN (tip 2, kvota 2,02) - rezultat 2:3

Volfzburgu je ovo prvi poraz u sezoni kod kuće. Mada su momci Olivera Glaznera dobrih pola sata držali "u šahu" Bavarce (toliko im problema nije napravio ni Pari Sen Žermen), više od časnog poraza nisu mogli. Utakmicu karijere odigrao je mlađani Džamal Musijala, strelac prvog i trećeg gola za goste. Onaj drugi namestio mu je Tomas Miler, upisavši tako 20 asistenciju u sezoni. Veoma loše izdanje imao je iskusni golman Volfzburga Koen Kastels. Nije se proslavio kod tog trećeg pogotka Bajerna, a kod drugog je praktično asistirao Čupu Motingu.

Opširnije OVDE.

BILBAO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:4

Bilbao su fudbalski bogovi i golman Unai Simon držali u životu sat vremena. Ali, kada je Barselona probila taj bedem, u koji je 60 minuta udarala svim snagama, potekla je reka golova. Za devet minuta tri komada, a na kraju 4:0 za Katalonce i pehar Kupa Kralja 31. put odlazi na Nou Kamp.

Opširnije OVDE.

VULVERHEMPTON - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:0

Vukovima je tri boda večeras doneo Brazilac Vilijan Žoze u 59. minutu. Pozajmljeni igrač Real Sosijedada konačno je postigao prvenac, posle skoro tri meseca otkako je stigao u Englesku. Žoze je pogodio posle lepog prodora Adame Traorea po boku... Šefild nije bio u podređenom položaju u finišu. Čak je na momente bio bolji, željan da časno "pogine". Do ozjednačenja ipak nije mogao...

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - KELN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:0

Na zatvaranju subotnjeg programa 29. bundesligaškog kola u Leverkuzenu je stradao Keln, kome čak ni novi trener Fridhelm Funkel nije pomogao da se suprostavi favoritu. U pobedi 3:0 blistao je Leon Bejli. Krilni napadač sa Jamajke brzinom je lomio odbranu Jarčeva i sa dva gola i jednom asistencijom trasirao put sastavu Hanesa Volfa ka ubedljivom slavlju.

Opširnije OVDE.

MARSELJ - LORIJAN (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:2

Lorijan, koji se bori za opstanak, odigrao je odličnu utakmicu na Velodromu i nezasluženo je izgubio. Kod rezultata 2:2 imali su gosti četiri-pet dobrih šansi, prilika da dođu do trećeg pogotka i možda pobede, ređali su se udarci dvostrukog strelca Teremasa Mofija i levog veziste Vinsenta Le Gofa, međutim, lopta nije htela u gol. U jeku domacije Lorijana, Pol Lirola je dočekao loptu na roglju šesnaesterca, namestio se i pogodio kontra ugao po zemlji, za veliku radost momaka u belim dresovima.

Opširnije OVDE.

FRAJBURG - ŠALKE (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 4:0

Kako je igrao tokom većeg dela sezone, Šalke se tako definitivno oprostio od Bundeslige. U Frajburgu laganih 4:0 za domaćina, pa je klub iz Gelzenkirhena danas i matematički ispao u Cvajtu. Eliminaciju Šalkea iz elite potpisao je sa dva pogotka Ginter, dok je Salaj pored gola upisao i dve asistencije.

PRECRTANO

SVONSI - VIKOMB (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:2

Kakvu priliku je propustio Svonsi da se u poslednja četiri kola uključi u borbu za direktnu promociju u Premijer ligu. Imali su zicer, u goste im je došao poslednjeplasirani Vikomb, pride je i drugoplasirani Votford poražen od Lutona, međutim, Labudovi nisu uspeli da odrade svoj deo posla. Štaviše, jedva su stigli i do boda. Vikomb je na startu drugog dela za samo pet minuta stigao do dva gola prednosti, ali nije ispeo da ih sačuva. U 80. je Lav smanjio sa bele tačke, a tri minuta kasnije Kulen je doneo izjednačenje velškom timu.

BENFIKA - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:2

Drugi poraz ove sezone (prethodno se sladila Braga početkom novembra), a prvi posle četiri vezane pobede bez primljenog gola, upisala je Benfika na svom terenu protiv Žil Visentea. Na ovaj način Orlovi su čak ugrozili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, jer je Braga samo dva koraka iza, a do kraja prvenstva je ostalo sedam rundi. Lisabonski tim je do počasnog pogotka stigao tek u 87. minutu i to auto-golom gostujućeg fudbalera Karvalja. Ovoga puta prekasno i za podelu bodova, a ne samo potpuni preokret.

NJUKASL - VEST HEM (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 3:2

To je Premijer liga u svojoj biti. Bilo je vrlo interesantno i živo u petak uveče gde je gostovao Totenhem, ali je današnji meč između Njukasla i Vest Hema za 90 minuta najbolje dočarao raskoš najatraktivnije lige na svetu. Bilo je svega: kikseva, brutalnih akcija, crvenih kartona, demonstracije psihološke moći Vest Hema... Na kraju je presudila zlatna izmena domaćeg menadžera Stive Brusa, kom je trijumf doneo rezervista Vilok – 3:2.

Opširnije OVDE.

LUTON - VOTFORD (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 1:0

Jedna od najslabijih partija Votforda ove sezone. Luton ga je u potpunosti nadigrao, nije mu dozvolio čak ni udarac u okvir gola, i na kraju zasluženo slavio. Pobedonosni pogodak stigao je u 78. minutu, a postigao da je Kolins, koji je u igru ušao 60-ak sekundi ranije.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara