REZZIME DANA (utorak): Polovičan učinak, Volfsburg oduševio, Milan totalno podbacio

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.01.23. | 23:41

Pogledajte ko vam je 24. januara doneo novac, a ko vam je pokvario raspoloženje

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠALKE - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:6

Nije Šalke dostojan Bundeslige ove sezone. Ako je neko i sumnjao, večeras mu je Lajpcig pokazao i dokazao - popularni klub iz Gelzenkirhena ekspresno će nazad u Cvajtu. Tužno jeste za armiju navijača kraljevsko plavih, ali to je realnost. Na premijeri 17. runde nemačkog šampionata, Šalke - RB Lajpcig 1:6 (0:4)!

Opširnije OVDE

AL AHLI KAIRO - NB EGIPAT (tip 1, kvota 1,35) - rezultati 1:0

Očekivalo se da bude znatno ubedljivije, ali i 1:0 je dovoljno za tri boda. Jedini gol je bio delo Šerifa u 31. minutu i to je bio jedini detalj vredan pomena na ovom meču.

HERTA - VOLFZBURG (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 0:5

Debakl Herte pred svojim navijačima od Volfzburga. Herta će narednih dana, uz Šalke, biti jedna od glavnih tema u Nemačkoj. Dva velika kluba nalaze u veoma teškoj situaciji i imaće vraški težak zadatak da izbore opstanak. I dok Šalke igrački to i ne zaslužuje, teško je objasniti užasne rezultate Berlinaca sa više od 100.000.000 evra uloženih u pojačanje u poslednje tri godine...

GALAKSI - MAMELODI (tip 2, kvota 1,70) - 1:2

Nije bio previše uzbuđenja u Južnoj Africi. Gosti su početkom drugog poluvremena poveli sa 2:0 i tako je bilo sve do petog minuta nadohnade kada su gosti smanjili prednost iz penala, ali nije ostalo vremena za bilo šta bitnije da se promeni kada je u pitanju pobednik meča.

ZALAEGRERSEG - FERENCVAROŠ (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Nije bilo lako, ali na kraju tri boda za Ferencvaroš i prolazak na našim tiketima. Gosti su poveli, ali tomaćon je vrlo brzo reagovao u 21. minutu. Mešutim heroj je Traore koji je pogodio u 91. minutu za veliki trijumf Ferencvariša.

PRECRTANO

EMEN - PSV (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Kao u pesmi Parnog valjka: „Korak napred, nazad dva“... Taman što je PSV Ajndhoven dočeko remi najvećih rivala u trci za titulu, Fajnorda i Ajaksa u prošlom kolu, večeras je doživeo aperkat u bradu od kojeg se nije oporavio za 90 minuta.

Da li su i Filipsovci razmišljali sistemom „lako ćemo“ na gostovanju protiv davljenika Emena, tek ta im se opuštenost vratila kao bumerang u glavu. Tim koji je ostvario tek dve pobede u 17 dosadašnjih kola bacio je na kolena crveno-bele iz Ajndhovena i objasnio im da sa takvim stavom i načinom igre do titule doći neće – 1:0.

Opširnije OVDE

NIGER - KAMERUN (tip 2, kvota, 1,67) - rezultat 1:0

Veliko iznenađenje, a posebno za naše tikete. Pad na kvoti 1,67. Najveći krivac za to je Badamasi u 69. minutu koji je pogodio gol, ali i očajna igra Kamerunaca koji su malo šta pokazali na ovoj utakmici.

BAJERN - KELN (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Nisu dobili derbi na otvaranju drugog dela sezone protiv Lajpciga - 1:1, sapleo ih Keln u drugoj utakmici u 2023. godini, u Minhenu - 1:1. Bavarci ozbiljno kriziraju, a kao rezultat prosutih bodova imaćemo izgleda uzbudljiviju trku za 'salataru' nego prethodnih godina, pošto nakon 17 rundi desetostruki uzastopni šampion ima samo četiri boda više u odnosu na Bikove iz Saksonije.

Opširnije OVDE.

LACIO - MILAN (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 4:0

Svi putevi, kaže izreka, vode u Rim, ali iz Rima ne vode svi putevi do šampionske titule. Tako se i Milan pogubio večeras negde u ulicama oko Olimpika, a tamo su ga Nebeskoplavi zaskočili i opljačkali. Skinuli su mu s glave kraljevsku krunu i ponizili ga.

Opširnije OVDE.

SPARTA - RKC (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Važila je Sparta za favorita, ali to nije na terenu opravdala. Držala je loptu u nogama veći deo vremena, ali su napadu ekipe iz Roterdama bili jalovi. Sva četiri šuta u okvir gola golman RKC-a je zaustavio, a još je domaćin i dobro prošao, pošto su gosti i sa manje poseda (38 odsto) imali tri udarca ka golu više (12:9).



tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara