Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Isplatilo vam se nepoverenje Čuki i TSC-u

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.09.23. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 21. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LASK – LIVERPUL (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 1:3

Liverpul je posle preokreta savladao LASK što je Klopova 50. evropska pobeda na klupi engleskog kluba. Rekorder je Liverpula. Odlučio se Klop da promeša karta u Lincu pa su na klupi ostali Alison, Salah, Robertson, Makalister, Soboslaj, Gakpo… 

Opširnije OVDE

LEVERKUZEN – HEKEN (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 4:0

Ovo je sedmi Leverov meč u sezoni i šesti na kome je postigao makar tri gola (ukupno 25). Taj jedini na koji nije to učinio, bio je u Minhenu proteklog vikenda, protiv Bajerna (2:2). Još jednom je nemački predstavnik odigrao lepršavo, lako, s preko 20 udaraca ka golu rivala.

Opširnije OVDE

REN – MAKABI H. (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:0

Ren je opravdao ulogu favorita i do nogu potukao Makabi iz Haife. Već posle pola sata igre je bilo 2:0. Ludovik Bla je u prvom minutu postigao spektakularan gol sa 25 metara.

ŠERIF – ROMA (tip 2, kvota 1,48) – rezultat 1:2

Imala je Vučica sreću da povede posle šuta Leandra Paredesa (lopta zakačila jednog defanzivca), a kako se sve to dešavalo u sudijskoj nadoknadi prvog dela, nema sumnje da je značajno uticalo na psihologiju domaćeg sastva.

Opširnije OVDE

FERENCVAROŠ – ČUKARIČKI (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:1

Protiv znatno iskusnijeg rivala, Brđani su uspeli da ostave korektan utisak, čak i prvi stignu do mreže rivala, ali greške kojima su pružili priliku rivalu da preokrene rezultat ispostavile su se kao luksuz koji nisu smeli sebi da dozvole. 

Opširnije OVDE

PLZENJ – BALKANI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Fudbaleri Viktorije Plzenj očekivano su slavili na svojoj Dusan Areni protiv Ballkanija. Jedini pogodak na utakmici postigao je Lukas Kalvač u 75. minutu i tako potpisao 11. pobedu zaredom češke ekipe u svim takmičenjima.

DINAMO Z. – ASTANA (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 5:1

Najavljivali su iz kazahstanskih redova da ćemo ovaj put gledati drugačiju Astanu, da Dinamo neće tako lako do pobede. Ipak, gostujući trener Babajan promenio je samo jednog igrača u prvih 11 u odnosu na dvoboj u julu, Stjepan Lončar bio je jedino 'iznenađenje', ali mu nije pomogao na Maksimiru.

VEST HEM – TSC (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 3:1

Pokazao je TSC da je porastao, izgledao za dve klase bolje nego u sudaru sa Bragom, i ako ništa drugo naterao Dejvida Mojesa da sa klupe ubaci tešku artiljeriju. Kada je u igru ušao Antonio, prvi napadač Čekićara, tok utakmice se promenio.

Opširnije OVDE

ATALANTA – RAKOV (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:0

Nema za čim da žali tim Davida Švarge. Boginja provincije u potpunosti je nadigrala gotovo bezopasna tim iz Čenstohove i da nije bilo Vladana Kovačevića italijanski predstavnik bi slavio i ubedljivije.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BRAJTON – AEK (tip 1, kvota 1,16) – rezultat 2:3

Na evropskom debiju se nije proslavio premijerligaški hit Brajton. De Zerbijev tim koji deli lekcije po Premijer ligi je večeras dobio packu od grčkog šampiona AEK-a kojem je trebalo da tri puta povede da bi na kraju slavio.

Opširnije OVDE


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara