Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Javor je ljuljao tikete

Vreme čitanja: 3min | pet. 03.12.21. | 06:59

Pogledajte ko vam je doneo novac 2. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Osvojio je londonski klub sedam od mogućih devet bodova sa novim trenerom, a u naredna dva kola predstoje mu mečevi sa Noričem i Brajtonom i objektivna šansa za još šest bodova. A pogled na trenutnu tabelu daje Pevcima razloga za osmeh.

 Opširnije OVDE

AJAKS - VILEM DRUGI (tip SP 1, kvota 1,60) - rezultat 5:0

Ovde nije bilo pitanje ko će, nego sa koliko pobediti. Mi smo bili uvereni da slabašni gost iz Tilburga, kojem očigledno sledi borba za opstanak u Erediviziji, neće zatresti mrežu furioznim Kopljanicima. Tako i beše.

MAN. JUN - ARSENAL (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 3:2

Mančester Junajted na portugalski pogon prevazišao je kontroverzu s početka derbija i rani gol Emila Smit Roua u spektakularnoj utakmici sa pet golova, pošto je uz Kristijana i Bruno Fernandeš zatresao mrežu čime je na najlepši mogući način obeležio svoj 100. takmičarski meč u dresu Đavola.

 Opširnije OVDE

N. PAZAR - OFK BAČKA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Očekivano, Novopazarci su bez većih problema prošli u čevrtfinale nacionalnog kupa nakon pobede na domaćem terenu nad drugoligašem iz Bačke Palanke. Ratković je u 24. minutu pogodio sa bele tačke, a konačan rezultat postavio je u 77. minutu Islamović.

REAL M. - MAKABI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 72:70

Svako ko je večeras ispratio klasik između Reala i Makabija u Madridu, mogao je sa zadovoljstvom da konstatuje kako je imao šta da vidi. Mnogo uzbuđenja, neizvesnosti, preokreta i na kraju tesnu pobedu Blankosa.

 Opširnije OVDE

PRECRTANO

SELTIK - HARTS (tip 1&GG, kvota 2,85) - rezultat 1:0

Duel ekipa sa vrha škotskog Pemijeršipa završena je očekivanom pobedom domaće ekipe, ali bez dovoljno golova da bi nam prošao ovaj tip. Nedostajalo ih je barem još dva...

LACIO - UDINEZE (tip 1&3+, kvota 2,45) - rezultat 4:4

Svega je večeras bilo u rimskom hramu fudbala. Prelepih golova, crvenih kartona, preokreta, drame, tuče, sto minuta uzbudljivog fudbala.

 Opširnije OVDE

TORINO - EMPOLI (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2

Miriše na još jednu lošu sezonu Torina. Izgleda da ni dolazak Ivana Jurića na klupu Bikova nije doneo pomak jer se iste greške ponavljaju slavnom klubu i timu koji po kvalitetu i budžetu definitivno zaslužuje gornji deo tabele.

 Opširnije OVDE

MAN. JUN - ARSENAL (tip 2-3, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Kristijano Ronaldo je večeras pisao istoriju fudbala i svako ko je sa tribina posmatrao ovaj derbi prisustvovao je dosad nezamišljenom scenariju pošto je CR7 postao prvi fudbaler sa (bar) 800 golova u klubovima i reprezentaciji! 

Opširnije OVDE 

JAVOR - VOJVODINA (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:1 (1:4 pen)

Jedan od stranaca sa najdužim stažom u srpskom fudbalu, 38-godišnji Obiora Odita, u 59. minutu doneo je prednost Javoru protiv Vojvodine u duelu osmine finala Kupa Srbije, ali je krilni napadač Novosađana, Miljan Vukadinović koji je ušao s klupe, u 82. izjednačio. Kako nije bilo novih golova, pobednika su rešili penalli.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara