(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Inter do dvojke nije mogao

Vreme čitanja: 4min | pon. 13.09.21. | 07:10

Pogledajte ko vam je doneo novac 12. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - SELTA (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 5:2

Vratio se Real na Santijago Bernabeu - sa stilom. Prvi put posle marta 2020. godine dočekao je rivala na svom stadionu, koji je u međuvremenu rekonstruisan (radovi nisu završeni). Loše su puleni Karla Ančelotija otvorili meč, dva puta bili u zaostatku već u uvodnih 45 minuta, ali je u nastavku razlika u kvalitetu isplivala na površinu. Predvođen neverovatnim Karimom Benzemom, Kraljevski klub je upisao ubedljiv trijumf i vratio se na čelo tabele.

Opširnije OVDE.

ROMA - SASUOLO (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Pa ako se po jutru dan poznaje Murinjo sasvim fino "mućka" zasad. Evo je i peta u nizu. Posle Trabzona (dva puta), Salernitane i Fjorentine, Roma je uspela da slomi i Sasuolo. Pobeda teškom mukom izvojevana, kroz iglene uši - Sasuolo izjednačio bukvalno u poslednjoj sekundi pogotkom Đanluke Skamake, ali je pogodak poništen zbog milimetarskog ofsajda - međutim kada je Posebni u pitanju upravo ovakve pobede odnose prevagu. I upravo na njima Portugalac "zida" šampionski moral svoje čete.

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH - BILEFELD (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 3:1

I to je fudbal - Borusija iz Menhengladbaha odigrala je jednu od najslabijih utakmica kod kuće u poslednjih nekoliko meseci i uspela da slavi; Arminija iz Bilefelda pružila je daleko najbolju igru u novoj sezoni i doživela prvi poraz?! Zvuči čudno, ali ko je ispratio meč sa Borusija parka zna da se radi o činjenicama. Na kraju 3:1 za domaćina, čak dosta ubedljivo, međutim gotovo u svim statističkim kategorijama Arminija je nadvisila Gladbah - više udaraca ka golu, više u okvir gola, u odbrana dvojica golmana 6:1 za Jana Zomera.

Opširnije OVDE.

LIDS - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 0:3

Umeli su Marselo Bijelsa i Lids u smiraj protekle sezone i te kako da "ošamare" najveće engleske klubove. Tako da ih ošamare da im obrazi dobrano zabride (pobede protiv Mančester Sitija i Totenhema, nerešeno sa Čelsijem, Mančester Junajtedom i Liverpulom), međutim ove sezone druga priča. Ni posle četiri kola jorkširski velikan nema pobedu, a nakon što ga je torpedovao Junajted na Old Trafordu (5:1), nešto slično naparvili su i Redsi. I to na Elandu.

Opširnije OVDE.

LION – STRAZBUR (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:1

Ni u najvećem košmaru pistalice Olimpik Liona nisu snevale da će tek iz četvrtog pokušaja „poroditi“ pobedu, ali kada je stigla prva nadovezala se i druga. Nešto je trulo u sistemu Petera Boša, ali i takav Lion, postavljen na klimavim nogama, kadar je da na svom bunjištu sruši tim Strazburovog kalibra.

Opširnije OVDE.

ROZENBORG – TROMSE (tip 1, kvota 1,58) – rezultat 3:2

Vratio se Tromse iz mrtvih, ali nije izdržao. Rozenborg je posle 25 minuta igre imao dva gola prednosti, ali je Totland pogotkom u 36. minutu vratio nadu gostima. Posle samo šest minuta igre u nastavku Ondrašek je poravnao, ali je golom Vekije u četvrtom minutu nadoknade domaćin upisao tri boda.

SLAVIJA PRAG – SLOVAČKO (tip 1, kvota 1,47) – rezultat 2:1

Vodila je Slavija 2:0 i bila na putu ka još jednoj pobedi. A onda su se kolena domaćih igrača zatresla, kada je Večeta pogodio mrežu iza Aleša Mandousa. Igrao se 90. minut kada su fudbaleri Slovačkog uneli neizvesnost u meč, ali nisu imali snage da dođu do boda.

PRECRTANO

GIMARAIS – BELENENSES (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 0:0

Završio je Gimarais utakmicu sa dva igrača manje, ali nije dozvolio potpuno iznenađenje. Ušao je u meč kao favorit, na kraju može biti itekako zadovoljan bodom i praznom mrežom. U 11. minutu je ostao bez Semeda (direktan crveni), u 60. i bez Borevkovića (drugi žuti), ali je odoleo. Dominirali su gosti u drugom poluvremenu, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže rivala. U 78. minutu je viđen i dugačak prekid, zbog stravične povrede Roćine. Sudario se glavama sa Tijagom Ribeirom posle kornera, ostao bez svesti, na kraju je na nosilima iznešen sa terena i po hitnom postupku odveden u bolnicu.

OLIMPIJAKOS – ATROMITOS (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 0:0

Veliko iznenađenje u Pireju. Atromitos je odoleo protiv šampiona. Imali su gosti svega tri šuta za 90 i kusur minuta, domaćin čak 13 više, ali je golman gostujućeg sastava Kenan Pirić imao svoje veče. Sa šest odbrana je sačuvao svoju ekipu i doneo joj veliki bod.

SAMPDORIJA - INTER (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 2:2

Uspeo je Inter da ode na odmor s prednošću (2:1), međutim, već u 47. minutu Tomazo Auđelo je doneo novo izjednačenje svom timu posle prelepe akcije i udarca iz voleja. Uprkos napadima plavo-crnih koji su usledili, rezultat se nije ponovo menjao, pa izabranici Simonea Inzagija poljuljanog samopouzdanja dočekuju Real Madrid naredne srede u Ligi šampiona.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara