Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Liverpul i Real cepali tikete, Roma i Lukaku ublažili gubitke

Vreme čitanja: 4min | pon. 06.11.23. | 07:05

Pogledajte ko vam je 5. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠARLROA - GENT (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:3

Gost je došao do četvrte uzastopne pobede u svim takmičenjima. Ubojiti Marokanac Tarik Tisudali načeo je Valonce, da bi potvrdu Genta potvrdili Žulijen De Sart i Gift Orban. Počasni gol za Šarlroa postigao je Madagaskarac Marko Ilaimaharitra. Gent je trećeplasiran u Župiler ligi sa bodom manje od Anderlehta, dok je Šarlroa na 12. poziciji sa samo bodom više od zone ispadanja.

NICA - REN (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Pari Sen Žermen podiže radnu temperaturu, probudio se i Monako, ali Nica ne podleže pritisku. Barem za sada. Parižani su je u petak "skinuli" sa vrha, ranije u toku dana preskočili su je i Kneževi, ali se ekipa sa Azurne obale trijumfom nad Renom na zatvaranju 11. kola Lige 1 vratio na vrh tabele - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE

FJORENTINA - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 0:1

Nastavlja Stara Dama trku za Skudeto. Srpski reprezentativac Filip Kostić asistirao je 20-godišnjem Fabiju Miretiju za pobednosni gol Juventusa već u 10. minutu. Bjankoneri sada zaostaju samo dva boda za Interom nakon 11. kola Serije A. Milan je nakon poraza od Udinezea 1:0 zaostao i ima šest bodova manje na trećoj poziciji.

ROMA - LEČE (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:1

Nerealizovan penal, a potom i propuštena još jedna velika šansa, nagoveštavali su da Romelu Lukaku neće po dobrom pamtiti gostovanje Lečea u Rimu, međutim belgijski napadač u 93. minutu preuzeo je ulogu junaka domaćina i samo dva minuta posle izjednačujućeg gola Sardara Azmuna režirao potpuni preokret (2:1).

Opširnije OVDE

SPORTING - ESTRELA AMADORA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:2

Nadaju se tituli na Žoze Alvaladeu. Kako i ne bi kada su i dalje na tri boda više od Benfike i Porta nakon desetog kola Primeire. Pružila je Amadora ove večeri jak otpor u Lisabonu, čak je i vodila do 63. minuta sa 2:1 golovima Lea Žabe i Kikasa, ali je onda preokrenuo za samo osam minuta. Na 2:2 izjednačio je Markus Edvards u 72. minutu, a trijumf Sportinug doneo je Paulinjo u 79.

MONAKO - BREST (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Monako prati Parižane. Četa Adija Hitera savladala je Brest sa 2:0 i prišla šampionu na bod zaostatka. Nica je trenutno treća, međutim do kraja večeri mogla bi da se vrati na tron ukoliko savlada Ren. Kneževi su odigrali koliko im je bilo potrebno, iskoristili veći individualni kvalitet, postigli golove na vreme i upisali sedmi trijumf u sezoni. Ono što posebno može da raduje austrijskog stručnjaka sa klupe Monaka jeste činjenica da njegovi momci prvi put još od početka septembra nisu primili gol.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

LUTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 1:1

Jedan jedini poraz imao je Liverpul od starta sezone u Premijer ligi, i to protiv Totenhema, u utakmici koju je obeležila ogromna sudijska greška na štetu Redsa. Teško da ima čoveka koji bi, osim u šali, prognozirao da bi prvi naredni neuspeh ekipa mogla da doživi protiv Lutona. I malo je falilo da ga ekipa Jirgena Klopa doživi upravo u gostima kod novajlije, minuti su delili izabranike Roba Edvardsa da i drugom timu iz Liverpula uzmu skalp, ali je šok u dubokoj nadoknadi sprečio Luis Dijaz - 1:1 (0:0).

Opširnije OVDE

ARIS - ATROMITOS (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:3

Veliko razočaranje priredili su ove večeri svojim navijačima fudbaleri Arisa. Atromitos je sa Sašom Ilićem na klupi odneo sva tri boda iz Soluna, čime je prekinut dobar dobar niz Arisa od sedam osvojenih bodova iz prethodna tri kola. U drugom poluvremenu gost je trijumfovao golovima Gvinejca Agibua Kamare i Čileanca Dijega Valensije. Nakon desetog kola Atromitos je na desetoj poziciji od 14 klubova grčke Superlige.

Opširnije OVDE

TROMSE - STROMSGODSET (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Veliki kiks pretpreo je Tromse u borbi za drugo mesto u norveškom prvenstvu. Potpuno nezainteresovani Stromsgodset, tim zacementiran u sredini tabele pobedio je pogotkom 19-godišnjek Iračanina Marka Farđija. Tri kola pre kraja Tromse ima bod zaostatka za Branom, Bode Glimt će biti šampion.

REAL MADRID - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 0:0

Spustio Stole rampu i Realu! Barselonu maltretira već godinama, a sada je došao red i na drugog giganta španskog fudbala. Usred Madrida, na Santijago Bernabeuu, Rajo Valjekano predvođen čudesnim makedonskim golmanom Stoletom Dimitrijevskim, uspeo je da odigra 0:0 i napravi jedan od većih podviga u ovom veku.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara