Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Servirano previše izdaje

Vreme čitanja: 4min | pon. 15.04.24. | 08:02

Pročitajte ko vam je doneo novac 14. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ISTRA - RIJEKA (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:2

Dinamo pritiska, ali Rijeka odgovara. Šest kola pre kraja hrvatskog prvenstva, u šampionskoj trci je isto odstojanje. Lider Rijeka pregrmela je i komšijski derbi protiv Istre, slavila 2:0 i tako odgovorila na jučerašnju pobedu Dinama u Gorici. Prednost Riječana je i dalje pet bodova, a tokom naredne nedelje Dinamo će konačno odigrati odloženi meč sa Varaždinom i pred naredni vikend će svi imati isti broj utakmica.

BAJER LEVERKUZEN - VERDER (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 5:0

Bajer Leverkuzen tukao je ovog popodneva Verder Bremen sa 5:0 - ekipu koja ga je dva puta savladala u onoj najbaksuznijoj od svih sezona, tako značajno doprinevši čudesnoj kalvariji Verkselfa - i po prvi put u istoriji postao šampion Nemačke. Verder nijednog trenutka nije bio blizu da slavlje odloži. Viktor Bonifejs ga je najavio pogotkom iz penala u 25. minutu, a prednost je na isteku sat vremena igre duplirao Granit Džaka. Gosti su se već tada predali, a nokaut im je zadao Florijan Virc het-trikom u završnih dvadesetak minuta utakmice.

LION - BREST (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 4:3

Brestu ide nešto teže na gosovanjima u poslednje vreme. Videlo se to i večeras. Mada je odigrao zaista izvaredan meč protiv takođe raspucanog Liona, poražen je sa 3:4, uz neverovatnih 38 šuteva dva tima kombinovano, od čega 15 u okvir gola; uz dva crvena kartona, penal u dubokoj sudijskoj nadoknadi i pogodak koji je sve odlučio u 90+16?!

Opširnije OVDE.

BENFIKA - MOREIRENSE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Pobeda Sportinga u lisabonskom derbiju predstavljala je korak koji deluje kao krucijalan u šampionskoj trci, međutim odlazak gradskog rivala na plus sedam nije obeshrabrio Benfiku koja je večerašnjim trijumfom (3:0) protiv Moreirensea održala kakve-takve šanse u borbi za tron.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LIVERPUL - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 0:1

Više od godinu dana Enfild je bio neosvojiva tvrđava za timove širom Evrope, a onda su u razmaku od samo četiri dana fudbaleri Liverpula pretrpeli dva poraza. Posle Atalante, još jedan bolan udarac ekipi Jirgena Klopa zadao je Kristal Palas u 33. kolu Premijer lige - 1:0 (1:0). Liverpul je već od 14. minuta bio primoran da juri rezultat, a zaostatak je vrlo lako mogao da bude i veći da Endrju Robertson sredinom prvog poluvremena nije intervencijom na gol-liniji sprečio pogodak Žan Filipa Matete, koji je umalo kaznio klizanje Van Dajka na sredini terena slično onom sa Stivenom Džerardom u glavnoj ulozi.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - FROZINONE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Cela sezona aktuelnog prvaka ilustrovana je susretom sa Frozinoneom. Napoli, kao, nudi argumente da može napred, a obavezno sam sebe saplete i ostane bez dragocenih bodova. Tako mu se desilo da dvaput ispusti prednost protiv jedne od najskromnijih ekipa Serije A. Koliko god napred ekipa novog trenera Frančeska Kalcone bila uverljiva, pozadi je baš klimava da je u nedeljnom matine terminu bilo samo 2:2.

Opširnije OVDE.

INTER - KALJARI (tip 1, kvota 1,20) - rezultat rezultat 2:2

Ne samo da je odavno izgubio šampionsku trku sa Interom, nego bi Milan mogao da mu se pokloni sledeće nedelje i da mu aplaudira na proslavi Skudeta. To je epilog današnjih rezultata u Seriji A. Na kiks Milana protiv Sasuola se nadovezala večerašnji remi Intera sa Kaljarijem pa bi narednog vikenda u Derbiju dela Madonina, Nerazuri bi pobedom protiv Rosonera i matematički overili 20. skudeto. Prišili bi drugu zvezdicu na grbu pre gradskog rivala koji ostaje na 19. Teško da su Interovi navijači mogli da zamisle slađi scenario proslave titule…

Opširnije OVDE.

REAL SOSIJEDAD - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:2

I kada zaliči da je prestao da se zlopati, Real Sosijedad brzo sve demantuje. Nije to onaj tim Imanola Alguasila koji je prošle sezone izborio Ligu šampiona. Igranje u društvu najboljih ga je iscedilo, isisalo svu energiju i bacilo daleko od mesta kome su se na Anoeti nadali. Trpeo je tokom zimskih meseci udarce, posrtao i ovog proleća, i još jednom debelo podbacio.

Opširnije OVDE.

BILBAO - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Haotičnom meču prisustvovali su navijači na San Mamesu. Velikim greškama kakve je pravio u uvodnih sat vremena Viljarealu je pretio fudbalskim samoubistvom u Baskiji, ali je na kraju zahvaljujući dosuđenom penalu - drugom na utakmici - u nadoknadi o kojem će se sigurno polemisati narednih dana, stigao do boda.

Opširnije OVDE.

NEC - ZVOLE (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:2

U 30. kolu Eredivizije NEC i Zvole su podelili plen, a zadovoljniji bodom svakako će biti gosti, koji će se dodatno udaljiti od opasne zone. Zvole je poveo u 10. minutu preko Lama, ali je NEC blickrigom Ogave na startu drugog poluvrmena preokrenuo rezultat. Ipak, nije uspeo da odbrani prednost. Zvole je sredinom nastavka preko Velanasa izjednačio rezultat i odneo bod iz Nijmegena.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara