Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Polovičan učinak u Nemačkoj, Egleskoj i Španiji

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.08.23. | 08:00

Pogledajte ko vam je doneo novac 25. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SELTA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,73) - rezultat 0:1

Pobedu na teškom gostovanju na Balaidosu Real Madridu doneo je sjajni Džud Belingem u 81. minutu. Englez je četvrtim golom na tri prvenstvene utakmice napravio prevagu, a mogao je Kraljevski klub i ranije da stekne prednost da sredinom drugog dela Rodrigo nije promašio penal.

Opširnije OVDE.

RK LAJPCIG - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 5:1 (0:1)

Teško će Štutgart objastniti šra se desilo na ovom meču. Posle prvog poluvremena su mogli da pevaju. Prednost od gola, a onda katastrofa. Lajpcig daje ni manje ni više nego pet golova u nastavku za potpuno demoliranje protivnika.

Opširnije OVDE

ČELSI - LUTON (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0 (1:0)

Najbolja utakmica ove sezone za Čelsi. Rahim Sterling je zablistao sa dva gola za ubedljivu pobedu Čelsija protiv Lutona koji nije uspeo ništa značajnije da uradi na ovom meču.

KONJA - GAZIJANTEP (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0 (0:0)

Konja je odradila veliki posao na svom terenu. Posle loše prvog poluvremena gde nije bilo golova na obe strane, ali u nastavku je domaćin blesnuo, izdominirao i na kraju slavio sa 2:0.

Opširnije OVDE

RODA - Os BV (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:0 (1:0)

Roda je bila sigurna u trećem kolu u Holandiji. Dva gola za sigurna tri boda. Po jedan u svakom poluvremenu pa smo ovaj par prošli vrlo lako, doduše i sasvim očekivano.

PRECRTANO

NANT - MONAKO (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 3:3 (2:1)

Najluđa utakmica večeri. Bilo je ovde svega, od penala, penala, prednosti Nanta od 2:0, ali na kraju ništa od pobede. Monako je krenuo u veliki kontra udar, ali ni oni nisu mogli do tri boda, ali s obzirom da su bili u velikom zaostatku, mogu da budu zadovoljni sa bodom, međutim, to nama ovde malo šta znači.

ŠALKE - HOLŠTAJN KIL (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:2 (0:1)

Šalke se ne provodi lepo ni u Cvajti. Holštajn Kil je lako došao do tri boda kao gost, a sve je po njih sjajno krenulo u 15. minutu kada su poveli. Da stvar bude gora Šalke je ostao sa igračem manje već od 39. minuta pa na kraju je i rezultat 0:2 i dobar šta je sve moglo da se dogodi.

LAS PALMAS - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Šteta, imali smo dobru nameru, a i dobru kvotu, ali bila je to jedna od onih utakmica. Slabo šta se dešavalo i na kraju 0:0.

HAL - BRISTOL SITI (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:1 (1:0)

Bilo je sve sjajno u prvom poluvremenu po naše tikete. Hal je imao prednost već od 17. minuta, ali sve je pokvareno u nastavku. Gosti dolaze do izjednačenja, a domaćin posle toga više nije mogao do prednosti.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara