©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Uz bavarskog keca nakrivili kape

Vreme čitanja: 4min | čet. 11.06.20. | 08:02

Pogledajte ko vam je 10. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

PLZENJ - ZLIN (tip 1, kvota 1,18) - 3:0

Ubedljivo je Virotija slavila protiv Zlina sa 3:0, a već je sve bilo jasno u prvom poluvremenu kada je na semaforu stajalo 2:0. Kopic je dao prvi, Beguel drugi, čak je Plzenj u prvom poluvremenu dao još jedan gol, ali je on poništen zbog VAR-a. Na kraju je Havel u 89. postavio konačnih 3:0. Sada je razlika između dva prvoplasirana tima šest bodova.

Opširnije OVDE.

BAJERN - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,15) - 2:1

Sada je zvanično – finale Kupa Nemačke za 2020. godinu igraće Bajer Leverkuzen i Bajern Minhen! U prvom poluvremenu izgledalo je da se Ajntrahtu sprema potop, Dani da Kosta je nakratko vratio nadu, ali ona je trajala samo pet minuta. Bajern je dodavao gas samo kada je bilo potrebno i gotovo rutinski obezbedio plasman u treće uzastopno finale. Na kraju samo 2:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

ŠTURM - SALCBURG (tip 2, kvota 1,25) - 1:5

Soboslaj je stigao do het-trika na ovoj utakmici, Šturm je u 24. minutu utakmice ostao sa igračem manje, pa je krajnji rezultat 5:1 bio i očekivan. Salcburg je uspeo da do 10. minuta postigne dva gola, a oba je postigao pomenuti Soboslaj i praktično u tom momentu rešio pitanje pobednika, pa ste posle toga mogli mnogo lakše da pratite utakmicu.

SPARTA PRAG - OPAVA (tip 1, kvota 1,15) - 2:0

Najbolje je opisati ovu utakmicu kao rutinsku pobedu Sparte. Uvek je bitno da favorit otvori protivnika kao što se to dogodilo u 11. minutu kada je Kozak pogodio, a onda je sve išlo lakše po domaćina. Sparta je i drugi gol dala na vreme u 71. minutu utakmice preko Frideka i na taj način je Sparta uspela da odradi uspešno posao.

LEGIJA - ARKA (tip 1, kvota 1,22) - 5:1

Još jedna veoma ubedljivo pogođena utakmica. A da sve bude mnogo zanimljivije, Arka je povela ni manje ni više nego u prvom minutu utakmice. Na poluvremenu je pisalo 1:1, a na kraju 5:1. Čak četiri gola je postigla Legija u drugom poluvremenu, tri komada u periodu između 50. i 62. minuta, i Arka na to jednostavno nije imala odgovor.

JABLONEC - KARVINA (tip 1, kvota 1,75) - 1:0

Nije bio ovo lak meč za praćenje, jer posle 45 minuta igre nije bilo golova. A onda je na vreme Jablonec došao u prednost i ispostavilo se da je to bio odlučujući momenat. Sikora je pogodio u 58. minutu na asistenciju Pilika i Jablonec je stigao do tri boda.

PRECRTANO


PORTIMONENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,40) - 2:2

Benfika nije uspela da se pomeri sa mrtve tačke protiv Tondele, jeste to uradila protiv Portimonensea u gostima, ali je opet pokazala velike slabosti koje mogu vrlo lako da je koštaju titule ove sezone jer se u Primeiri svaki kiks skupo plaća - 2:2 (0:2). Nije bilo dovoljno ekipi iz Lisabona ni to što je vodila 2:0 u prvom poluvremenu. Prosto neverovatno šta se događa Benfici otkako je sezona nastavljena. Ko je mogao da pretpostavi.

Opširnije OVDE.

VOLFZBERGER - HARTBERG (tip 1, kvota 1,35) - 2:4

Lud meč u kom je bivši igrač Partizana Rnić dobio crveni karton, a Jojić upisao asistenciju. Volfzberger je vodio sa 2:0, a onda je Rep smanjio prednost. Ipak, sa crvenim kartonom Rnića se sve promenilo, a Hartberg je postigao do kraja ukupno četiri gola i ubedljivo slavio na ovoj utakmici.

ARDA - LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,20) - 1:1

Očekivali ste da će Ludogorec izaći ovde kao pobednik, a tako je i izgledalo kada je Žoržinjo postigao gol u 37. minutu utakmice. Međutim, Arda je imala veoma spreman odgovor već četiri minuta kasnije kada je Kokonov bio precizan i sa takvim rezultatom se otišlo na poluvreme, a ispostavilo se da je do kraja meča tako i ostalo.

BANJIK - SLAVIJA PRAG (tip 2, kvota 1,60) - 2:2

Remi Slavije, pobeda Plzenja. To je epilog današnjih osam utakmica odigranih u Češkoj. Razlika na vrhu se smanjila na šest bodova. Pravo malo čudo se dogodilo na duelu Ostrave i Slavije iz Praga koji je završen rezultatom 2:2 (1:1). Zašto čudo? Pa podatak koji je bitan je da je za celokupno prvenstvo Slavija primila samo osam golova, a večeras na jednoj utakmici dva komada. I to od ekipe koja se nalazi pri sredini tabele.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara