Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Napoli i Siti kao od šale, Barsa pogodak dana

Vreme čitanja: 4min | ned. 05.11.23. | 08:11

Pogledajte ko vam je 4. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SALERNITANA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Nakon lošijeg starta sezone vratio se aktuelni šampion na pobednički put. Na poslednja četiri meča Napolitanci su osvojili deset od mogućih 12 bodova. Napoli je četvrrtoplasirani na tabeli Serije A nakon 11 odigranih kola, u zoni plasmana u Ligu šampiona, a sa sedam bodova manje od lidera Intera. Trujumf nad Salernitanom Napoliju su ove večeri doneli Đakomo Raspadori i Eljif Elmas.

Opširnije OVDE

MANČESTER SITI - BORNMUT (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 6:1

Nisu Građani dali gol 30 minuta protiv Bornmuta i već je situacija delovala zabrinjavajuće. Zabrinjavajuće u smislu može li Siti da pobedi velikom razlikom protiv apsolutnog autsajdera. Otpor popularnih Trešnjica aktuelni evropski šampion slomio je pogotkom Žeremija Dokua u 30. minutu. U nastavku meča usledila je kanonada golova u mreži Rumuna Jonuca Radua, a u strelce su se upisali Bernardo Silva dva puta, Manuel Akanđi, Fil Foden i Nejtan Ake. Kolumbijski ofanzivaac Luis Sinistera bio je strelac počasnog gola za Bornmut.

Opširnije OVDE

BRAGA - PORTIMONENSE (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 6:1

Prekinula je Braga niz od tri uzastopna meča bez pobede u svim takmičenjima, a nakon prvih 45 minuta činilo se da ni danas neće do trijumfa, pošto je Portimonense vodio 1:0 na poluvremenu. Od samog starta drugog poluvremena Braga se razgoropadila u svom "Kamenolomu" i zgromila tim iz sredine tabele portugalskog prvenstva. Već do 52. minuta Braga je preokrenula preko Rikarda Orte i odličnog Libijca Al Musratija, a kasnije se u strelce upisao i Alvaro Đalo. Šlag na tortu stavio je DR Kongoanac Simon Banza het trikom za sedam minuta, od 83. do 90.

SOSIJEDAD - BARSELONA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Traumatičan poraz doživela je Barsa prethodne subote na Monžuiku od mrskog rivala Reala. Sada su sekunde falile da uveća zaostatak za Kraljevićima, ali je nakon višeminutnog pregledanja VAR-a utvrđeno da Ronald Arauho nije bio u ofsajdu kada je u četvrtom minutu nadokande zatresao mrežu Aleksa Remira glavom nakon centaršuta Ilkaja Gundogana.

Opširnije OVDE

RKC VALVAJK - FAJENORD (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:2

Seriju od osam uzastopnih pobeda u Eredivziji Fajenord je prekinuo prošlog vikenda remijem porazom u Enšedeu od Tventea 2:1. Nije blistao velikan sa De Kajpa ni ove večeri u Valvajku, ali je pobedio nakon preokreta golovima Kintena Timbera i Barta Njukopa. Posle 11 kola Fajenord je trećeplasiran sa sedam bodova zaostatka za liderom PSV-om. Pred Roterdamersima je krucijalno gostovanje Laciju u utorak u tčetvrtom kolu grupne faze Lige šampione.

DORTMUND - BAJERN (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:4

Desetom pobedom u prethodnih 11 Klasikera fudbalei Bajerna potvrdili su da duel sa Borusijom Dortmund već godinama nije derbi kakav je bio na primer krajem prethodne decenije. Seriju sjajnih rezultata protiv Milionera Bavarci su nastavili večeras u gostima, a za razliku od većine prethodnih slavlja večerašnje je šampion režirao na vrlo dominantan način i ubedljivo slavio 4:0.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

MAJNC - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 2:0

Eliminacija u Kupu Nemačke od Volfzburga se nekako i mogla preboleti, ali je ovaj današnji mnogo teže pao ekipi koja u utorak gostuje Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić. Lajpcig je poražen od dosadašnjeg fenjeraša Majnca, kojem je ovo bilo prvo slavlje u ovoj sezoni, za konačan beg sa poslednje pozicije na tabeli. Šok terapija posle otkaza Boa Svensona, čije je mesto zauzeo Jan Zivert, pokazala se više nego plodonosnom - 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE

FENERBAHČE - TRABZON (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:3

Serija od 21 pobede Fenerbahčea koja je trajala tokom prethodnih pet meseci okončana je večeras porazom od Trabzona na domaćem terenu (2:3). Kraj impresivnog niz slavlja domaćina u zvaničnim utakmicama na tri fronta koji je trajao od junskog poraza protiv Galatasaraja (0:3) najavila su dva gola u dva minuta drugog poluvremena, a pogoci Dušana Tadića iz penala ispostavili su se samo kao dovoljni da ublaže poraz.

Opširnije OVDE

EKSCELZIOR - AZ ALKMAR (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Nije AZ još poražen u Erediviziji, ali je danas pretrpeo ozbiljan neuspeh u pogledu šampionskih ambicija. Tek drugi put odigrao je nerešeno u dosadašnjih 10 utakmica u Erediviziji i sada ima sedam bodova manje uz meč manje od PSV-a. Čini se da su ambicije o tituli nerealne za ekipu Paskala Jensena, pošto Filipsovci iz Ajndhovena izgledaju kao značajno ozbiljnija mašina.

MILAN - UDINEZE (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 0:1

Večerašnja utakmica na San Siru pokazala je da Rosoneri u ovom trenutku nemaju previše razloga da sanjaju o Skudetu.Košmarne dve sedmice ekipa Stefana Piolija zaokružila je porazom u 11. kolu od Udinezea - 1:0 (0:0), ekipe koja od starta sezone nije znala za pobedu u Seriji A, ali je pronašla način da sa Sira odnese sva tri boda i potvrdila kako je Milanova kriza dostigla vrhunac!

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara