Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Težak pad na Vestfalenu

Vreme čitanja: 4min | ned. 01.05.22. | 07:53

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

NJUKASL - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Nakon fizički zahtevne utakmice u Evropi, kakva je svakako bila ona protiv Viljareala u polufinalu Lige šampiona, Jirgenu Klopu je na gostovanju njegovog Liverpula u Njukaslu bilo najvažnije da pronađe svežeg aduta u svojim redovima, koji bi povukao tim ka pobedi i preuzimanju prvog mesta na tabeli. Uspeo je da ga pronađe u liku i delu Nabija Keite, koji se odlično snašao u 19. minutu utakmice na Sent Džejms Parku i postigao pogodak vredan tri velika boda - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

LIDS - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 0:4

Ista meta, isto odstojanje. Nema promene u vrhu premijerligaške tabele ni posle 34 odigrane utakmice. Na minimalnu pobedu Liverpula na Sent Džejms Parku, Mančester Siti je odgovorio rutinskim i ubedljivim trijumfom nad Lidsom na Eland Roudu u poslednjem meču subotnjeg programa i vratio se na prvo mesto – 4:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 4:0

Iako se čuvao za revanš meč polufinala Lige šampiona sa Mančester Sitijem, Real je i u kombinovanom sastavu bio previše jak za Espanjol. Madriđani su rutinski savladali rivala iz Katalonije i tako na najbolji mogući način osvojili 35. titulu prvaka Španije u klupskoj istoriji. Slavlje je sa dva gola u prvom poluvremenu najavio Rodrigo, u uvodnoj fazi nastavka prednost povećao Asensio, a trijumf overio Benzema u finišu utakmice.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - NORIČ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Klub iz Birmingema je pred svojim navijačima ostvario rutinski trijumf nad prežaljenim Noričem u - za njih - rezultatski potpuno nebitnom meču. Ipak, da biste dobili Kanarince ove sezone, rezultatski motiv vam i nije bogzna koliko bitan. Ekipa Stivena Džerarda slavila je golovima svojih napadača, Olija Votkinsa u finišu prvog poluvremena i Denija Ingsa pred sam kraj utakmice, i ovim porazom definitivno poslala Norič u Čempionšip.

PORTO - VIZELA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:2

Jako malo potrebno je Portu do jubilarne 30. titule, a druge u poslednje tri sezone. Pošto su pobedili Vizelu 4:2 na svom stadionu, plavo-beli prebacili su pritisak na branioca trofeja i gradskog rivala Sporting, koji u nedelju mora da savlada petoplasirani Žil Visente kako bi zadržao teoretsku šansu da odbrani pehar.

Opširnije OVDE.

AJAKS - ZVOLE (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 3:0

Bio je PSV ove sezone, za razliku od prošle, ozbiljan konkurent za titulu Ajaksu, ali će kako stvari stoje na kraju ponovo morati da mu pruži ruku. Jer, šampion Holandije deluje nezaustavljivo u poslednje vreme i sve ga manje deli od toga da odbrani titulu. A na putu ka tome neumorno ga gura – Dušan Tadić. Srpski fudbaler je i ove subote bio strelac u pobedi tima iz Amsterdama nad Zvoleom – 3:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

SPECIJA - LACIO (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 3:4

Živ je Sarijev Lacio u borbi za Ligu Evrope! U veoma uzbudljivom meču na stadionu Alberto Piko Rimljani su tri puta bili u zaostatku, tri puta stizali prednost Specije, da bi u samom finišu susreta, precizno u 90. minutu, uspeli da dođu i do preokreta - 4:3.

Opširnije OVDE.

REN - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Nikada do ove godine Ren nije igrao u Ligi šampiona, a već naredne sezone mogao bi da veže i drugu sezonu u elitnom evropskom takmičenju. Crveno-crni uspešno su nastavili pohod na drugu poziciju, odnosno u ovom konkretnom slučaju "lov" na Marselj, pošto su u 35. kolu na svom Riazon Parku savladali Sent Etjen - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

DORTMUND - BOHUM (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:4

Utakmica nevažna, ali spektakularna! Dortmund je ugostio Bohum na Vestfalenu - Milioneri overili Ligu šampiona, novajlija osigurao opstanak - i u meču lišenom takmičarskog značaja doživeo deveti poraz u sezoni - 3:4. Gubila je Borusija 0:2, uspela da okrene na 3:2, da bi gosti u finišu utakmice režirali ovi preokret i pogotkom sa bele tačke srpskog internacionalca Miloša Pantovića došli do velikog trijumfa.

Opširnije OVDE.

SPARTA PRAG - HRADEC (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:1

Sparta je jedan od tek dva tima koji vas je "prodao" ove subote. A, nije izgledalo da će biti tako. Praški tim je poveo u 52. minutu sa bele tačke, precizan je bio David Hanko, i domaćin je konačno materijalizovao inicijativu. Ipak, Hradec je uspeo da iznenadi, izjednačio je desetak minuta kasnije iz jednog od tek dva udarca u drugom poluvremenu, i ozbiljno poremetio planove ekipe iz glavnog grada Češke u trci za titulu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime tipovanjabet analizakladionica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara